Ağırlık azalttım çok ucuz hisse var..normal şartlarda İmaş 3 üzerine yükseliş ve kalıcılık sağlaması mantıklı olandır ytd.
Hissede şuan için bozulma yok ytd..
Ağırlık azalttım çok ucuz hisse var..normal şartlarda İmaş 3 üzerine yükseliş ve kalıcılık sağlaması mantıklı olandır ytd.
Hissede şuan için bozulma yok ytd..
Selva gıda vardı iyi kaçmışım kısada ytd..Sıkıntı olan selva gıda ytd...
İmaş makina yurt dışından yeni işler aldığı sürece hissede sıkıntı olacağını zannetmiyorum he patron satıyorum ulan derse o zaman kaçmak gerekir çok detaylı bilmiyorum İmaş geçmişini lakin grafikte hissenin operasyon yediği net dile kolay 2 sene olacak neyse kısmetim varsa kar ederiz o da ayrı konu ytd...
Ayrıca sahipli hisse değil eğer sahipli hisse olsa uzun süre şelale düşüşü yaşamazdı o yüzden lakabını üvey evlat taktım. diğer handikap halka açıklığı yüksek olumlu tarafı borcu yok..Tahıl değirmeni makinası üretip satıyorlar lakin iç piyasada rakibi var mı bilmiyorum çok farklı sektör neyse bu kadar temel yeter ytd..
Bende stop çalıştı devam ederse yolu açık olsun İmaş makina şelalenin kralını yaşamış hissede 3 kuruş da olsa kazançla çıktım ytd..
Yer İmleri