sen bana yalancı mı diyorsun, densiz herif. tl ye % 24, dolara % 6 faiz verdiklerini söylediler, üstelik ben mevduat da yapmadığım için ben aramamıştım. yok astarı yokmuş, yok spk ya şikayet edelimmiş, modoratör uyuyormuş. ama kabahat bende, yeni yetmelerle burada uğraşıyoruz.
Sayın ilker demirbankın batışını hatırladıgınıza göre eskilerden olmalısınız. Demirbank hikayesi benim açımdan ibretlik bir vakıa Eskiden bankalar yüzde yetmise yakın paralarını kamuya borç olarak verirdi, türk telekomun satısını İMF istiyordu buna sayın necdet sezer müsade etmedi veto etti, hükümete yakın olan c harfi ile başlayan demir tüccarının demir bankı İMF den ve telekomdan gelecek para ile fayizlerin çol aşagılara inecegini düşündügü için yuzde 30/40 arası fayızle akresif bir sekilde bonoyu satınalmıştı. telekom satışı gerçekleşmedi birde fayizler 75/80 arasına fırladı. Sonuç güm. Şimdi Benim anlayamadıgım akbankla nasıl bir baglantıyı demirbankla kuruyorsunuz? Eski ögreti eflasyon fayiz artısı ile önlenirdi, tüm ekonomi bilen iktisatçılar bu şekilde formatlanmıştı.Şu anda qamerikanın eflasyonu düşürmek için yapılan fayiz yükseltme işine dünyadan bazı tepkiler gelmege başladı, bizdeki iktidarda fayizleri düşürüp yatırım ve üretimi artırarak eflasyonun yenilebilecegini söylüyor, Buyümede ve yatırımların artışında söyledikleri dogru çıktı hatta işsizlikte düşüş oldu. Ayrıca fayiz yükselişinden kolay kazanç bekleyenlerde hükümetin bu tavrı agır bir travma yarattı. Tabi işin nerelere varacagını henüz bilmiyoruz Allah ömür nasip ederse görecegiz.Saygılar.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu kardeşiniz bu görevde olduğu sürece, faiz her geçen gün, her geçen hafta, her geçen ay inmeye devam edecektir. Kimse bize bu konuda akıl vermesin" diye konuştu.
Bankanın işine yaradığı kesin.
Bu etti 2 .
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Akbank: Bankamız kredi kartı işlemlerinde mükerrer kayıtlardan kaynaklanan limit sorunu kademeli olarak çözülmeye başlanmıştır.
Akbank kredi kartı işlemlerinin ekstreye mükerrer yansıması
- Akbank'ın resmi Twitter hesabındaki paylaşımından: - "Bankamız kredi kartı işlemlerinde mükerrer kayıtlardan kaynaklanan limit sorunu kademeli olarak çözülmeye başlanmıştır. Yaşadığınız aksaklıktan dolayı özür dileriz"
İSTANBUL (AA) - Akbank tarafından, kredi kartı işlemlerinde mükerrer kayıtlardan kaynaklanan limit sorununun kademeli olarak çözülmeye başlandığı belirtilerek, yaşanılan aksaklıktan dolayı müşterilerden özür dilendi.
Akbank kredi kartı işlemlerinin ekstreye mükerrer yansımasına ilişkin ikinci kez açıklamada bulundu.
Bankanın resmi Twitter hesabından paylaştığı tweette, "Bankamız kredi kartı işlemlerinde mükerrer kayıtlardan kaynaklanan limit sorunu kademeli olarak çözülmeye başlanmıştır. Yaşadığınız aksaklıktan doları özür dileriz." denildi.
Bu arada, bugün sabah saatlerinde, sosyal medyada banka müşterilerinin "kredi kartı harcamalarının 2 kez ekstreye yansıdığı, kart limitlerinde eksiye düşüldüğü" yönündeki paylaşımları üzerine Akbank tarafından, "Değerli müşterilerimiz, kredi kartı işlemlerinin ekstreye mükerrer yansımasına sebep olan teknik aksaklığın en kısa sürede giderilmesi için çalışıyoruz." ifadeleri kullanılmıştı.
Kaynak : Anadolu Ajansı
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri