Sayfa 616/617 İlkİlk ... 116516566606614615616617 SonSon
Arama sonucu : 4934 madde; 4,921 - 4,928 arası.

Konu: İDEAL veri terminalinde /Sistem/İndikatör/Robot

1. Merhaba

Robot çalıştırıp her 24 saatte bir tekrar giriş yapmamızı isteyen sistem kullanan var mı ?.Genex altyapısını kullanan aracı kurumlarda böyleymiş.Genex alt yapısı kullanıpta robot çalıştıran var mı ?

Bende de her saban giriş yapmamı istiyor.Sizde durum nasıldır ?

2.  Alıntı Originally Posted by serseri26 Yazıyı Oku
    Merhaba

Robot çalıştırıp her 24 saatte bir tekrar giriş yapmamızı isteyen sistem kullanan var mı ?.Genex altyapısını kullanan aracı kurumlarda böyleymiş.Genex alt yapısı kullanıpta robot çalıştıran var mı ?

Bende de her saban giriş yapmamı istiyor.Sizde durum nasıldır ?
    Araci kurumla gorusup Sms onay iptali isteyebilirsin. Olmaz derlerse kurum degistir

3. optimus backoffice kullanan bir aracıya geçebilirsin. 1 hafta çıkış yapmıyor. a1 ve info bildiklerim

4. Merhabalar.
    NASDAQ sembollerini oluşturup, gün sonu verilerini otomatik olarak çekebileceğim bir yöntem bilen var mıdır?
    Hatta daha da açayım. Verileri CSV formatından indirdim diyelim, tek tek eklemeden tüm sembolleri için gün sonunda güncellemeyi otomatik olarak yapabileceğim bir yöntem?
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

5.  Alıntı Originally Posted by ogulsev Yazıyı Oku
    Araci kurumla gorusup Sms onay iptali isteyebilirsin. Olmaz derlerse kurum degistir
    Kaç kez söyledim.Login session kontrolü var.Onu kaldırdılar.Aynı anda herhangi bir platformdan giriş yapabiliyorum fakat şu 24 saat olayını çözemediler.

En son şöyle dediler.SPK yeni gelen mevzuata göre 24 satte bir giriş çıkış istiyormuş.Yav kardeşim o zaman Robotun ne anlamı var.adam sürekli her sabah giriş çıkışmı yapacak diyorum böyle diyorlar.

Hayır başka aracı kurumda hesabım var.Onun altyapısı optimus ama ondan hiç böyle bir sorun yok.Bir kez giriş yaptığınızda sürekli kalıyor.

6.  Alıntı Originally Posted by kenten Yazıyı Oku
    optimus backoffice kullanan bir aracıya geçebilirsin. 1 hafta çıkış yapmıyor. a1 ve info bildiklerim
    Var zaten Optimus kullanan aracı kurumda hesabım.Evet aynen dediğiniz gibi onda herhangi bir sorun yok. Fakat benim çalışmak istediğim bankanın aracı kurumu olduğundan onunla çalışmak istedim.

Ama çözmezlerse tekrardan diğer aracı kuruma geçeceğim.

7. robottan rapor almak için kullandığım sms api son 3-4 aydır mesajları gecikmeyle yollamaya başladı 20 saniyeden 1-2 saatekadar gecikmeli geliyor mesajlar. alternatif olarak telegram botuyla da rapor - alarm iletiyorum . Ama data bağlantısının kötü olduğu yerlerde sms daha güvenli. yolculuk tatil gibi durumlarda sorun yaşamamamk için.
    kullanıp memnun olduğunuz SMS mesajı anlık ileten bir firma varmıdır

8.  Alıntı Originally Posted by serseri26 Yazıyı Oku
    Kaç kez söyledim.Login session kontrolü var.Onu kaldırdılar.Aynı anda herhangi bir platformdan giriş yapabiliyorum fakat şu 24 saat olayını çözemediler.

En son şöyle dediler.SPK yeni gelen mevzuata göre 24 satte bir giriş çıkış istiyormuş.Yav kardeşim o zaman Robotun ne anlamı var.adam sürekli her sabah giriş çıkışmı yapacak diyorum böyle diyorlar.

Hayır başka aracı kurumda hesabım var.Onun altyapısı optimus ama ondan hiç böyle bir sorun yok.Bir kez giriş yaptığınızda sürekli kalıyor.
    Ben de ayni sorunları yaşadım. 24 saatte bir giriş cikis, baska yerden bağlanınca cikis, SMS onayı vs zorunlu diye tutturdular. Araci kurumu değiştirdikten sonra butun sorunlar çözüldü. Giriş gerektiğinde de SMS yerine uygulama onayıyla giriş yapabiliyorum. Komisyon oranini da pazarlıkla daha da indirdim.

Sayfa 616/617 İlkİlk ... 116516566606614615616617 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •