Sayfa 40/52 İlkİlk ... 30383940414250 ... SonSon
Arama sonucu : 414 madde; 313 - 320 arası.

Konu: PNSUT - Pınar Süt

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
    Bilanço okumakla bilanço bozulmasına müsadeedilmesi arasında ciddi bir fark vardır.
    Bazısı bunu rasyolara bakarak bazısı haber akışı ve gelişmelrden ve bazı insanlarda sadece tahta derinliğine bakarak anlar.

Bende elde ettiğim bir veriye dayaranak kendime gayrimekulleri ile alakalı varsın kar etmesin sermayesi kadar zarar yazmaya devam etsin bence bende
    0.01 ila 22 tl arasında her fiyat olacağından sıkıntı yok 0.01 e ne kadar çok yaklaşır ise o kadar çok mal edinimi yapariz.

sizlere kolay gelsin burada yazmama rağmen kimse şu arsa şirketin demedi ama hiç alakasız bir takipçi 25 yıllık verileri bana attı bunlar yeterli benim için.

kolay gelsin tabanlarda buluşalım.
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

2. Pınar sütte pazartesi salı ekstra alımlar yapacağımı ,açıklıyorum
    8.50 TL ve altındaki fiyatlardan .

Böyle fırsatlar 40 yılda bir ua gelir ya gelmez..!
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

3. @guneysu
    Yoldaş Güneysu
    Bin selam olsun sana ve tüm dava arkadaşlarımıza....

Sn Güneysu
    Ülker deki 2578 nolu gönderimin aynısını burada da yapmıştım,silmişsiniz...
    Bu paylaşım yasak mı?
    Yasaksa bir daha yapmayayım mı?

Saygılar/Başarılar....
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

4. Türkiye'nin 40 yıllık süt devi konkordato ilan etti........

Türkiye'nin köklü süt markalarından Koç Gültekin Süt yaşadığı ekonomik zorluklar nedeniyle konkordato başvurusunda bulundu. Mahkemeden 3 ay geçici mühlet alan Balıkesir merkezli şirketin yüzlerce çalışanı işsiz kalma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. İlk duruşma 11 Haziran'da yapılacak.....

5. KOÇ GÜLTEKİN SÜT ne imiş diye baktım...
    Bir büyük rakip daha piyasadan silinmiş maalesef

Şaka bir yana, süt firmasından çok yem ve gübre sattığı görülüyor lakin ufak firmaların böyle yok oluşu, piyasayı
    büyüklere bırakmakta.!

https://maps.app.goo.gl/gwnP27AgPfNs57nf9
    [IMG][/IMG]
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

6. 28 mart gk ya gidecek arkadaslar , lutfen dudulluda ki konut projesini sorun . Ne dusunuyorlar .

O arsa da pnsutun payı nedir acaba .

Yaprak sut 10 milyar pd den islem goruyor .

7.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku

Yaprak sut 10 milyar pd den islem goruyor .
    Yaprak süt süt üretimi ve besicilik yapıyor diye biliyorum.
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

8. %6 brutle calisiyor. %15 20 arasina gelse faaliyetten 1.2 -2 milyar net kar yazar zaten . Brutu artirmann yollarinu bulmali.

Finansallarida borcu azalttigi zaman , bu faaliyet geliriyle , sadece finansal gelirleri kalacak.

Ileride olusacak ayazaga imari dudulluda konut projesi sirketin kasasinda bakiye kalacak direk.

Hersey bu kadar yakın aslında

Finansal anlamda tek derdi brut . Cokda ucuk bir durum degl yillarca %25 %15 arasi brutle gitti zaten .

Sayfa 40/52 İlkİlk ... 30383940414250 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •