Sayın kentufun yazısını görünce burayı okumaya başladım.
Yaprak sütün kuruluşundan itibaren yaşadıklarını dolaylı olarak biliyorum.
Bu sayfaları okumaya başladıkça pınar et, pınarsu, pınarsüt v.s birçok firma olduğunu gördüm.
Markette pınar süt, yoğurt , tereyağı gibi malzemeleri görüyorum. Hiç yaprak süt, yaprak tereyağı v.s görmedim
Pınar sütü süt üreticilerinden ne kadar topluyor, ne kadarını kendi üretiyor bilmiyorum.
Yeğenim izmir pınar tesislernde depo kayıtlarını tutuyor, Bir ara sorayım bakayım ne kadar bilgiye ulaşabilecek.
Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.
500 milyon lira tutarlı, İslami Finans İlke ve Esaslar dayalı, Varlık ve Haklarından oluşan portföyden elde edilecek gelire dayalı olarak
Kira Sertifikası
İhraç izni almış.!
KAP
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
Politik ve siyasilerin, yargı düzleminde hesaplaşması devam ediyor. Piyasalar zarar görüyor. Elbette varsa bir hukuka aykırı işlemler sorgulanmalı soruşturulmalıdır.
Şimdiye kadar iktidar tarafının salvolarını gördük, muhalefet cephesinden de Bülent Arınc'ın bir takım iddialarını yargıya taşıyacakları beklendiği hakkında iddialar dilleniyor.
Sonuç olarak piyasa ve hisselerde etkileniyor ama inekler süt üretmeye ve insanlar da peynir, tereyağı tüketiyor,
hayat devam ediyor. !
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
Oturdugum yer ust tabaka bir yer. Crfrda dahi pinar urunu dogru duzgun yok sadece labne var birde cikolata sosu patlar icin. . Protein sutu yok , normal sut yok. Yogurt yok.
A101 bin sok da zaten yok dogru duzgun urunu.
Bukdr ciro nasil yapiyor cok enteresan . 45 m usd ihracat var . Gerisi nasil oluyor tuhaf.
Kesinlikle magazalsmasi lazim . Hangi markete girsem icim sutten baska sut gormuyorum . Heryerde var . Yogurdu her markette var . Ayrani heryerde var .
Ben hayatmda pinarın ayranini gormedim . Icinizde kac kisi markette gordu acaba .
Kesinlikle magazalsmasi urunleri piyasaya cikarmasi lazım .
Ciro ortakli magazalasma yoluna giderse baska seyler konusulur. Baska urunler uretime baslar. Bu sekilde urun bulmak zor.
Yazlik da gk yapiyorsa umursamiyorlar demek ki. Uzerine dusulse bambaska bir potansiyeli var . Halkında beklentilerini karsilayacak ciddi bir potansiyel . Bu haldeyken bile bukdr ciro yapiyorsa. .
Yer İmleri