Sayfa 698/699 İlkİlk ... 198598648688696697698699 SonSon
Arama sonucu : 5590 madde; 5,577 - 5,584 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Tekfen satıp algyo ya geçmiştim .Orda dursam 7x olmuştu.Algyo da TL olarak bile zarardayim.Yasadigim bu travmalarla hisseyi de satamiyorum.Elim kolum bağlı.Bugun Alarko holding alıp algyo satan patronların Allah belasını versin.Hakkimiz fitil fitil çıksın ins.

2. Algyo hissedarları olarak whatsapp grubu kurmak istiyorum. Katılmak isteyen özelden mesaj atsın. Bilgi paylaşımı, analiz ve diğer konularda işbirliği içinde olabiliriz. Yaklaşan genel kurula ilişkin hazırlık yapılması ve yönetimin aksiyon alması yönünde baskı oluşturulması gerekiyor.
    Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by savas2476 Yazıyı Oku
    Tekfen satıp algyo ya geçmiştim .Orda dursam 7x olmuştu.Algyo da TL olarak bile zarardayim.Yasadigim bu travmalarla hisseyi de satamiyorum.Elim kolum bağlı.Bugun Alarko holding alıp algyo satan patronların Allah belasını versin.Hakkimiz fitil fitil çıksın ins.
    Bende de Orge vardı. Bölünmeden önce 7 TL'den, daha sonra kağıt bölündü 90 ları gördü. Olmayınca olmuyor. Kağıt hiçbir şekilde defter değerini geçmezdi.
    Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.

4. 05368362171

5. telefonunuz kişisel veridir. Silebilirsiniz. Ekledim.
    Katılmak isteyenler, özelden mesaj atabilir. Sayın Gate74 de grup yöneticidir. Ona da mesaj atabilirsiniz.
    sayın armadayı da işbirliği için gruba davet ediyorum. Kendisinin iyi niyetinden şüphem yok. Bireysel yatırımcının, bireyselden başka dostu yok. Kendisi iyi niyetle zamanında uyardı ama patronların öngörülemezliği yüzünden satıp arkasından bakmayalım derken zarar gördük. Kendisi değerli bir üyedir.

Grup ortak akıl oluşturma, bilgi ve deneyim paylaşımı amacıyla demokratik bir ortamda çözüm arayışı için kurulmuştur. Kimse kimseye bağlı olmayacak, herhangi bir etik dışı amaç güdülmeyecektir.
    6 yıldan beri hisse taşıyan biri olarak, kimsenin ayağına basmadan bin bir emek ile kazandığım kazançları erittim. Belli bir aşamadan sonra yasal haklarımızı korumak için şirket yönetimine karşı eyleme geçmek gerekiyor. Aylardır SPK ve şirket yönetimine karşı ciddi şekilde yazılı taleplerimi ifade ettim. Ancak faaliyet raporlarında yazılan kurumsal yönetim masallarının sadece kağıt üzerinde yer kaplayan yazı karakterleri olduğuna şahit oldum. Bu nedenle bu haklı mücadele hakkında herkesin bilgi sahibi ve ortak olmasını istiyorum.
    Herkesin bilgilerine sunarım.
    Son düzenleme : ferden; 25-03-2025 saat: 00:54.

6. Üye sayımız artarak devam ediyor.
    Azınlık paylarının haklarının hakim ortaklığının kaderine bırakılamayacağı, şirketin yönetim hakkını; ilişki olsun, olmasın diğer tarafların haksız bir şekilde aşırı yarına kullanmaması gerektiğini hatırlatacağız.
    Bu yatırımcılar; üç beş kendiniz bilmez, sırtını bir yerlere dayamış insanların oyuncağı değildir.
    Son düzenleme : ferden; 25-03-2025 saat: 10:56.

7.  Alıntı Originally Posted by ferden Yazıyı Oku
    Üye sayımız artarak devam ediyor.
    Azınlık paylarının haklarının hakim ortaklığının kaderine bırakılamayacağı, şirketin yönetim hakkını; ilişki olsun, olmasın diğer tarafların haksız bir şekilde aşırı yarına kullanmaması gerektiğini hatırlatacağız.
    Bu yatırımcılar; üç beş kendiniz bilmez, sırtını bir yerlere dayamış insanların oyuncağı değildir.
    Merhaba davet linkini yollarmısınız

8. Info yatırımın faporu var okumanızı tavsiye ederim

Sayfa 698/699 İlkİlk ... 198598648688696697698699 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •