Akp ve bademler borsayı tutma konusunda hakkaten inanılmaz başarılı , birçok Bist 30 hissesi geçen haftaki yerine geldi bile , yüklü yabancı satışına rağmen inanılmaz birşey bu...
Akp ve bademler borsayı tutma konusunda hakkaten inanılmaz başarılı , birçok Bist 30 hissesi geçen haftaki yerine geldi bile , yüklü yabancı satışına rağmen inanılmaz birşey bu...
Bu heriflerinde ellerinin ayarı yok, nassa piyasda şortcu yok sürdükce sürüyorlar, tam izmaritci işi
10960 dan lönklerimi kapattım
Real time online olarak mertabi![]()
Hamdım Piştim Yandım
Komik olanı asıl bence klişe oldu ama diyemiyorlarda ,dıjjjj ğüçler ekonomiyi İİ pi.... Etti
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Hayat hoş gerisi boş
https://www.hisse.net/topluluk/showt...32#post7005432
Yakışır Reis bozkurt ..iyi günlerde harca
Şimdi 10961
Hayat hoş gerisi boş
3 günde %20 30 düşen kagitlara tepki gelmesi işin doğası gereği
Pazar günkü tavan tahminim hemen hemen 1 seans gecikmeli oldu gibi
Kaybeden rte oldu
Kendi seçmeninin güvenini bile kaybetti üzerine belediyeyi de alamadı
Yakın zamanda tekrar bir girişim yapacaktir
küfür eden neden ettiğinide bilmiyor, günümüzde sağcı solcu diye bir şey kalmadı, bir günün sabahında erdoğana, öğlenden sonra imamoğluna oy verebiliriz, bu tamamen eylem ve söylemlere bağlı. şuan eylem ve söylemler erdoğanın bu halkın tamamına düşmanlık yaptığını bu sağcıda solcuda görüyor. eskiden evet kötüde olsa benim tarafımda denirdi, şimdi sadece sistemden beslenenler yanlışa yanlış diyemez ama diğerleri mecbur diyecek. hele emekliler 2 gün önce giderler sandığa.
Yer İmleri