Geçen gün çocuklar illa sinemaya gidelim, uzun zamandır gitmiyoruz dediler. İyi hadi öyleyse dedim. Listeye baktım hikayesi güzel, kadrosu kaliteli,bir aksiyon filmi buldum, Türkler ve yabancılar karışık oynuyor filmde. Hazırlıklar yapıldı, mısırlar evde patlatıldı, çay-kahve vs. derken gittik sinemaya filmi izliyoruz. Salon aşırı kalabalıktı, boş koltuk yoktu. Baya heyecanlı bir filmdi. Toplam 2 saat 15 dakika. Filmi izlerken 107. Dakikada bir anda elektrikler gitti. Haydaa... Elektrik teknisyenleri bir müddet uğraştı, bende anlarım iyi kötü. Ne olmuş dedim aşırı yüklenme hocam dedi. Biraz bekledik elektrikler geldi . "Salon sorumlusu filmi 107. Dakikaya kadar ilerletip ordan izlemeye devam ederiz" derken bozuk bir ses, "bizde ileri sardırma yok demesin mi" Nasıl yani? Aynı sahneleri bir daha mı izlicez ? Haydaaa.. Vakit nakittir abi bizim için biz gidiyoruz desemde çocuklar sonunu çok merak ettiği için, doğrusu ben de merak etmedim sayılmaz. Çünkü İlk 107 dakika epey keyifliydi... Oturduk ve baştan tekrar izlemek zorunda kaldık. Ben kaderci bir insanımdır. Başa gelen her olayda bir hikmet ararım. Elektrik gitmese ve vaktinde çıksak belki yolda başımıza başka bir iş gelecekti...Böyle bir durum olduğunda da vardır bir hayır, Mevlam neyler, neylerse güzel eyler dedim.
Yaa işte böyle bir olay geçti başımızdan. Sizlerle paylaşmak istedim. Buna benzer bir olay siz de yaşadınız mı?
Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.
Yer İmleri