Sayfa 430/585 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530 ... SonSon
Arama sonucu : 4676 madde; 3,433 - 3,440 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. Muhtemelen Bayramda herkes evinde oturup para harcamayı kısabilir.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Orantısız zeka içeren başlık, önce ben de anlamadım.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Hakikaten bu herif kripto, ne demek 500 bin kişi milyonları Taksime yığarım diyecek!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4.  Alıntı Originally Posted by ayhanol1 Yazıyı Oku
    İmamoğlu'nun peşinden giden kitle ile Türk seçmeni kıyaslaması çok yersiz olmuş. Bugün meydanlarda ODTÜ-Boğaziçi (%1) İTÜ, YILDIZ, HACETTEPE, İSTANBUL Ünv. bir çoğu var. Farkında olmadan hakaret gibi olmuş. Onlar zaten öyle olmadıkları için meydanlara çıktılar. Onlar hatırlatacaklar geride kalanlar onların peşinden gidecek. OK YAYDAN ÇIKTI BİR KERE GERİ DÖNÜŞ YOK..
    Hocam genelle genelle. Taşra unide calisiyorum. Alanım gereği derslerimde siyaset yapmam, yaptırmam. Ama çocuklar şu ortamda ısrarla çekiyor. Kendi görüşlerimi katmadan onları dinliyorum. Fikirlerini alıyorum. Bu nesil dinlenmek, her konuda dikkate alınmak, görülmek istiyor. En uyuz oldukları şey dikkate alinmamak ve haksızlık. 3 şubede 80 den fazla öğrencim var. Türkiye'nin çok farklı yerlerinden geliyorlar. Hemen hemen tamamı hiç genel seçim oyu kullanmamış. Gördüğüm mevcut iktidara bir tane bile oy yok şu an icin. Ben böyle bir fikir birliği hayatında gormedim. Söz konusu siyaset olunca aile içinde ayrım olur. 3 farklı şube 80 den fazla öğrenci aynı şeyi savunuyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,127
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Orantısız zeka içeren başlık, önce ben de anlamadım.
    Madem öyle dedikoduyu önlemek için canlı bir görüntü versin öyleya,aradan neredeyse 2 ay geçmiş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,127
    Benim nakit param devamlı likit fonda olur,ama 2 gündür gecelik sıfıra yakın getirisi,itiraz ettiğimde neymiş borsadanmış,yahu bu sistem faizlen bağlantılı borsa ne ala,prası likit fonda olanlar sizdede böyle bir olay varmı ???

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Benim nakit param devamlı likit fonda olur,ama 2 gündür gecelik sıfıra yakın getirisi,itiraz ettiğimde neymiş borsadanmış,yahu bu sistem faizlen bağlantılı borsa ne ala,prası likit fonda olanlar sizdede böyle bir olay varmı ???
    Hatta eksi getiri var.icinde %10 bono var.bence cikin likitten dovize gecin veya vadeli yapin.

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Devlet tahvili % 10 mevcut olduğundan benimde hatırı sayılı likid fon iş bankası getirisi 2 gündür komik vaziyette. Bende iş bankasına müracaat ettim. Aylık mevduat şu anda % 46 ya çıkmış durumda. Mevduata koysam aylık 10 kat getiri mevcut. Komik bir durum.

Sayfa 430/585 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •