Sayfa 693/711 İlkİlk ... 193593643683691692693694695703 ... SonSon
Arama sonucu : 5687 madde; 5,537 - 5,544 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

Morunho nun yönetime ısrarla aldırdığı maximin ambarda çürümeye terkedildi,1 yıllık kirası 8 milyon yuro,dile kolay,,,,,,,,Taliscada mırın kırın etmeye başlamış,tam süre neden alamıyorum diye.
    Adam 40 lı kazma oyunculara bayılıyor.Onlar antremanlarını zamanında tam yapıyor da,Fener sanki başarılı sonuçlar alıyor.

Bence kendini başarısız gösterip tazminatlı gönderilmek istiyor.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

2. tazminatör zaten mosmorinyo, bunu bilmeyen mi var. ismail, emre, aykut, volkan bunlardan birini ali koç ilk seçildiğinde getirseydi 11 yılda en az 3 defa şampiyon olurdu fener.

Fener kupada da elenirse,,taraftar, başkanı ve morinho yu kesin gönderir.
    Yeni bir başkanla hisse yelkenleri açar.
    Beklentisi bitmiş hisse mi gider,olumsuzluğu satmış,diplerde olan hisse mi?
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

4. katılıyorum sana dostum, ama yinede cimbom hiç prim yapmadı be yav. şampiyonluk için biraz yukarı gider beklentisi var bende. tamam şampiyonluk gerçekleşince her sene spor hisseleri satış yiyor bu artık Allahın emride, ya hiç mi prim yaptırmazlar be kardeşim. dev sponsorluklar, 5. yıldız, avrupadan ve tff den akacak şampiyonluk ve şampiyonlar ligi bonusları, takımın ve futbolcuların marka değeri, vs. hiç mi fiyatlanmaz. ben buna katılmıyorum bence uyku modunda bekletip sonra basacaklar kırbacı. yatırım tavsiyesi değildir.

Hasretbahçe taraftarları ne diyonuz ,sevinek mi ?
    Bir Mardinli Arkadaşın Dediği Gibi:
    " VEREK ,ŞANSE KAHPEYE..."

6. cimbom kaybedince fener yine umutlandı. ilk seansta satış için güzel bir fırsat vermesini bekliyorum. çarşamba kupa maçı ve ardından hafta sonu oynanacak ts maçı sonucuna göre hisse yön bulacaktır. yatırım tavsiyesi değildir.

7. Sayın yatırım uzmanı fener taraftarlarının ve hissedarlarının yıllardır bekledikleri şampiyonluk belkide bu sene gelecek bunu düşünmemin sebebi momentumun tamamen fenere dönmüş olması ve Gs nin cidden iyi futbol oynamıyor olması. Hal böyleyken satış tarafını düşünmek sizce doğru olabilir ama ben katılmıyorum çarşamba günü olası bir fener galibiyeti ile birlikte Gs daha da demorolize olabilir ve akabinde hafta sonu da maç oynamayacak dönüşte Samsun gibi zor bir deplasmanı da var iken fenerin yıllardır süregelen şampiyonluk hasreti bu sene son bulabilir diye düşünüyorum buna bağlı olarak da hisse fiyatını yukarı yönlü ciddi kırılımlar yaşayacağımızı hissediyorum tabiki herkesin düşüncesi farklı olabilir benim penceremden böyle görüyorum.Herkese iyi bayramlar diliyorum esen kalın 👋

Hasretbahçe bugün kendi sahasında bir rakip takımla maçı varmış...

5 günden beri okunabilir/reklam geliri için tıklanabilir haber sıkıntısı çeken her türlü medyaya köpürte köpürte bir hal oldu..

Bilançosu borç içerisinde ,takımı adeta dinlenme tesislerine dönmüş...

ne bekleniyor ki , ne olacak...

boş...

geleceğe ümitle bakılabilecek bir durum yok...

Bir Mardinli Arkadaşın Dediği Gibi:
    " VEREK ,ŞANSE KAHPEYE..."

Sayfa 693/711 İlkİlk ... 193593643683691692693694695703 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •