Sayfa 697/707 İlkİlk ... 197597647687695696697698699 ... SonSon
Arama sonucu : 5656 madde; 5,569 - 5,576 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

1.  Alıntı Originally Posted by defineci Yazıyı Oku
    böyle kritik bir dönemde geri alım yapmacaksan ne zaman yapacaksın.
    yüksek faizle borçlanmak varken neden geri alım yapsın. bugünler böyle gitmez elbet mistırda aklını başına alacaktır.
    köprüden önceki son çıkıştasın mistır haberin olsun. bir an önce o finansalları adam et. bu devran hep böyle sürüp gitmezki. daha ne kadar mağduriyete neden olacaksın
    Son düzenleme : kazanmaliyim; 24-03-2025 saat: 18:44.
    10. köyden yazıyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by kazanmaliyim Yazıyı Oku
    yüksek faizle borçlanmak varken neden geri alım yapsın. bugünler böyle gitmez elbet mistırda aklını başına alacaktır.
    köprüden önceki son çıkıştasın mistır haberin olsun. bir an önce o finansalları adam et. bu devran hep böyle sürüp gitmezki. daha ne kadar mağduriyete neden olacaksın
    2022 ocakta devit 5 TL, şimdi 42 TL. 2021 ve 2022 ve 2023 de deva 35 TL .şimdi deva 55 TL. Bir gariplik var. Yüzde 20 karla satsa 1 TL kar 10 TL ye çıkmış. Kandıramazsın bizi susturamazsin bizi.

3. Kottan çıkacaklar safsatasına sığınan arkadaşlar?? Daha ucuza alabilir mi hisselerini? Kottan çıkacak adam neden toplamıyor hisselerini, hemde böyle kelepir bir fiyattan!!!

Görüşlerinizi merak ediyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by kazanmaliyim Yazıyı Oku
    Kottan çıkacaklar safsatasına sığınan arkadaşlar?? Daha ucuza alabilir mi hisselerini? Kottan çıkacak adam neden toplamıyor hisselerini, hemde böyle kelepir bir fiyattan!!!

Görüşlerinizi merak ediyorum.
    Sen gonuşma Soner!

5.  Alıntı Originally Posted by RamsesRamses Yazıyı Oku
    Sen gonuşma Soner!
    Fake hesap olabilir misin?

6. hisse performansı açısından zor günler geçiriyoruz.

bu zorlu süreçte ruhsat ve sevkiyat paylaşımlarına ağırlık verelim arkadaşlar

oğlumm lokum dağıt arkadaşlara...
    10. köyden yazıyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by defineci Yazıyı Oku
    Fake hesap olabilir misin?
    Fake hesaptan kastınız ne tam olarak anlamadım fakat uzun yıllardır deva yatırımcısıyım,uzun yıllardır da bu forumu takip ederim ama üyeliğim yaklaşık 1 yıl öncesine dayanıyor.Sayın "kazanmaliyim" aylarca insanlara bu üslupla konuşup insanlara ithamlarda bulundu o yüzden bende ne tepki vereceğini merak ettim açıkçası.Tabikide forumda bu şekilde tabiri caiz ise sulu muhatapların olmamasından yanayım.Bu durum için özür dilerim hepinizden.

8.  Alıntı Originally Posted by RamsesRamses Yazıyı Oku
    Fake hesaptan kastınız ne tam olarak anlamadım fakat uzun yıllardır deva yatırımcısıyım,uzun yıllardır da bu forumu takip ederim ama üyeliğim yaklaşık 1 yıl öncesine dayanıyor.Sayın "kazanmaliyim" aylarca insanlara bu üslupla konuşup insanlara ithamlarda bulundu o yüzden bende ne tepki vereceğini merak ettim açıkçası.Tabikide forumda bu şekilde tabiri caiz ise sulu muhatapların olmamasından yanayım.Bu durum için özür dilerim hepinizden.

Bu abimize bi soğuk su veren yok mu, içi yanmış. 😁
    Garibim yanık yanık konuşuyor. İşi gücü bırakmış nasıl ve ne cüretle olduğunu anlamlandıramadığım şekilde beni eleştirmeye kalkmış. Hayret verici bir yaşam formu. Muhtemelen zarar çok büyük onun yangını bu 😉

Argümanlarımı çürütemeyen beni hedef alıyor çok ilginç.

Sayfa 697/707 İlkİlk ... 197597647687695696697698699 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •