Sayfa 308/314 İlkİlk ... 208258298306307308309310 ... SonSon
Arama sonucu : 2510 madde; 2,457 - 2,464 arası.

Konu: DARDL Dardanel Önentaş Gıda San.

1.  Alıntı Originally Posted by carlislecullen Yazıyı Oku
    şirketin satışları

esas faaliyet karı filan çok iyi

tek handikabı borçlanma maliyetlerinin yüksek olması nedeniyle net kar sağlayamaması.

bedellisi onaylanınca çoğu borcunu ödeyebilir ve borçlanma maliyetini büyük oranda düşürür

ama hala niye bedellisi onlaylanmadı anlamıyorum. üstelik bedelliden gelecek paranın 560 ını da avans olarak hesaba yatırdı patron. buna rağmen neden onaylanmıyor ?
    Sayın hocam daha önceki sermaye artışlarındna dolayı onayı kolay alacak bir şirket değil, oranda yüksek. Haziran gibi mümkün olur. Bedellinin bittiği gün senette olmam lazım. Öncesinde ne yaparım bende bilmiyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Sayın hocam daha önceki sermaye artışlarındna dolayı onayı kolay alacak bir şirket değil, oranda yüksek. Haziran gibi mümkün olur. Bedellinin bittiği gün senette olmam lazım. Öncesinde ne yaparım bende bilmiyorum.
    öncesindede olabilir. geçen sene mayıs ayında 8,50 lerde iken şimdi 5 lere inmiş... bedelliyi satın almış olabilir bence...

ben bir miktar aldım. bedelliyede katılacağım
    Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatırımcı tavsiyesi kapsamında değildir.

3. Dün 5,10 gördü ve 4,90 kapattı, 20 kademe heba oldu, büyük hırsız böyle mal toplar. Bugünde dik duruyor, kesin endeks den bir duyumu vardır, endeks iyi olacaksa önceden kokusunu alır.

4. Bu hisse için önceleri uyardım, ama kimse dinlememiş, ömründe kar dağıtmamış ve ky soyma üzerine kurulmuş tezgahlar silsilesi , bi dünya ucuz ve güvenilir hisse varken maceracı çok insan var yurdumuzda yazık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. 5 üstünde dün duramadı, bugün tekrar deniyor, 5,10 artık gecilmeli, üstünde rahatlar. Kısa vade yani 3-5 aya 16 lira ilk hedef yerim, gelirse ne ala, gelmezse bekleriz.

6. Piyasa 1 haftadır genel manada kötü, hisse bazlı ne yaparız ona bakmak lazım. bugüm 4,94 acıldı 5,15 gördü ama 4,94 e tekrar geri geldi.

7. bugün 4,94-5,15 gördü ama küresel satış, trump çin vergi savaşlarına şimdilik iyi direniyor, belkide düşecek yeri yok. Şöyle 3-4 ay için 29 olsa, oradan satsak, sonra 15 den alıp 77 ye götürsek ne iyi olur.

8. 1,8 milyar senet sahibi tukaş (sahibi dardanel gibi kötü biridir) bugün %5 artıda.

Dardanelde 0,12 den 5-6 liraya giden büyük harekette borsa öyle güllük gülüstanlık değilmiş, pandemi falan dönemine denk geliyor. Bu 1-2 ay içinde dehşet bir kalkış yapmalı.

Sayfa 308/314 İlkİlk ... 208258298306307308309310 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •