Sayfa 838/1003 İlkİlk ... 338738788828836837838839840848888938 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 6,697 - 6,704 arası.

Konu: Viop LXIII

1. Gecelik viop teminati net ne kadar veriyor

2. Bankacılık reformu girişimlerine öncülük eden Hazine Özel Komitesi Başkanı Andrew Tyrie Milletvekili, hisse senedi piyasalarında yüksek frekanslı ticaretin (" HFT ") oluşturduğu riskler konusunda uyarıda bulunan son önemli isimlerden biri oldu.
    Yüksek frekanslı tüccarlar, iletimdeki gecikmelerden kaynaklanan piyasalar arasındaki çok küçük fiyat farklarından faydalanabilirler. Anomalileri tespit edebilen ve ilgili borsalardan daha hızlı hareket ederek kar elde eden, mikro saniyeler içinde işlem yapan gelişmiş bilgisayar programları kullanırlar.

Bay Tyrie endişe etmekte belki de haklıdır, HFT'nin 2010'daki "ani çöküş"ten sorumlu tutulmasıyla, ABD hisse senedi piyasalarının değerinin 36 dakikada %10'unun kaybedilmesi ve daha yakın zamanda 24 Ağustos 2015'te yaşanan aşırı düşüşten sorumlu tutulmasıyla. HFT firmalarının ayrıca bu yılın Ocak ayında İsviçre frangında %28'lik bir artışa ve Ekim 2014'te ABD devlet tahvili getirilerinde beş dakikada bir çöküşe katkıda bulunmakla suçlandığı da iddia ediliyor.

Bu HFT faaliyetleri makro anlamda piyasalar için ne kadar tehlikeli olsa da, özellikle 'karanlık havuzlar' olarak bilinen piyasalara katılan bireysel yatırımcılar için daha acil bir endişe daha var.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

3.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    Sitede sıkıntı mı var, son sayfa 837 yan sayfa 836 ekrana 836 ya önceki sayfayı açsın diye ekrana parmakla vura vura ekranı çatlattım
    sanırım tek sorun bende ve dokunmatik ekran çalışmıyor sanki
    836.sayfada Karaduman dayu gecelik 45 ile faize geçtiğini yazmış, sanırsam endekis 7bine düşmüyor deye isyan ettiği için sayfa kitlenmiş olmalı
     Alıntı Originally Posted by Jellat Yazıyı Oku
    sayın bozkurt nitelliklı yatırımcı olmanın ne gibi faydası var ben viop oynamıyorum sadece viopun vadelisinde gecelık getırısında tutuyorum
    Öncelikle hoşgeldiniz Jellat abi, uzun zamandır sizi buralarda görmüyordum belkide 2 yıl falan olmuştur.
    Faydası mutlaka vardır biz nitelikli yatırımcı olmadığımız için bilmiyoruz
    Hamdım Piştim Yandım

4. BBC News Türkçe
    @bbcturkce
    ·
    2s
    Fransa Cumhurbaşkanı Macron: "Avrupa'nın, güvenlik anlamında sorumluluklarını üstlenen ve demokrasi taahhütlerini yerine getiren bir Türkiye'ye ihtiyacı var"
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    BBC News Türkçe
    @bbcturkce
    ·
    2s
    Fransa Cumhurbaşkanı Macron: "Avrupa'nın, güvenlik anlamında sorumluluklarını üstlenen ve demokrasi taahhütlerini yerine getiren bir Türkiye'ye ihtiyacı var"
    “Türkiye’nin en iyi ihracat ürünü ordusudur”
    - George Soros
    Sabancı Üniversitesi
    4 Mart 2002

Ve 18 yıl sonra 2020’de
    Büyük Ortadoğu Projesi çerçevesinde Suriye’de, Irak’ta, Libya’da, Katar’da, Sudan’da ve Somali’deyiz..
    Şimdi sırada Avrupa var.!!!!

Cüneyt Zapsuyu ben hep o sözleri ile hatırlıyorum.!!!
    Anlayana.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

TESLA demiş ki;
    -Dinlerin kitaplarını okuyup anlayana ATEİST,
    okuyup anlamayana DİNDAR,
    Hem okumayıp, hem anlamayana YOBAZ ..denir..

7.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    TESLA demiş ki;
    -Dinlerin kitaplarını okuyup anlayana ATEİST,
    okuyup anlamayana DİNDAR,
    Hem okumayıp, hem anlamayana YOBAZ ..denir..
    sn alkim tevratın ilahi kitabı olan zeburu bin yıllarca 4. kutsal kitap diye millete inandırmışlar
    bu kitaba inananlar hangi dinden diyorsun tık yok, ibadetlerini nerede yaparlar tık yok, yahu tevratın bir kitapçığı
    davut allahın oğlu mu tık yok lakin zeburda öyle yazıyor, isa olunca ayağa kalkıyorsun, aslında kral olan davuta laf yok
    yahudi arkadaş kafa bulurdu, bizde bunun gibi 39 kitap var bunları da ayrı kitap kabul edecek misiniz diye..?

8. Dürüst insan olmak bu kadar zor mu?
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

Sayfa 838/1003 İlkİlk ... 338738788828836837838839840848888938 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •