Sayfa 442/585 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542 ... SonSon
Arama sonucu : 4676 madde; 3,529 - 3,536 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,127
    Derinden dip dalga geliyor Dünya hazırlık yapıyor,peki sende hazırlık yapıyormusun ???

2.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    hans ne güzel anlatmış

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

5. Dün MHP li bir arkadaş ile görüştüm o da Bahçeli soluksuz izliyor olan biteni dedi. Yerine dublör arıyorlar dedi. (Özellikle biraz sakallı görürsen şaşırma dedi.) Süreci idare edecek. Anladığım Sinan Ateş dosyası sebebiyle tehdit altındalar. S. Yalçın ve diğerleri sessiz sakin izleyecek ses etmeden

6. bu gün gözaltına alınan kızımız polisin gözaltında yaptıklarını ve gördüğü işkenceyi anlatmış nefretten sinirden kuduz oldum bu namussuzları ahlaksızları ruhhastalarını devletin memuru yapanların namusları ahlakları anaları bacıları kızları karıları yokmu bu toplum bu kadarmı ahlaksız bu tipleri devletin kadrolarına alıyorlar mecliste bunun için kavga çıkmalı bu ülkede mecliste ahlak sahibi duyarlı kimse yokmu ben bunu okuduğumda bu ülkenin insanlarından tiksindim sesiz kalan bunun için kıyameti koparmayan herkesi lanetliyorum

7.  Alıntı Originally Posted by Xer Yazıyı Oku
    Anlamsız polemiklere girmenin ne faydası var,
    Hem kendini, hem de okuyanları geriyorsun.
    Bir fikrin varsa savun, yoksa saldırmanın ne anlamı var.

Bugün adalet sadece Muhalefet e çalışıyor. Bunu hepimiz görüyoruz.
    Ekrem yada bir başkası para yemiş yememiş tartışması değil bunlar.
    Muhtemelen de yemiştir.

İnsanların isyanı da bu yüzden. Adaleti uygulayacaksan git jelibona da uygula...
    başkan olduğu günden beri 1400 ayrı soruşturma geçiren biri
    yolsuzluk yapmaya yelteniyorsa süzme salaktır ya da bunu bilip göremeyen de öyle
    müfettişlere özel oda tahsis edilmiş, her gün dosya istiyorlar 5 yıldır, adam da önemli değil yaparım suistimali diyor kim süzme acaba..?

Adamın yani İmamoğlunun avukatı bile gözaltına alınıyor ve yolsuzluk yapacak öyle mi?

Gerçekten buna inanan geri zekalıdır.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 442/585 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •