Sayfa 256/298 İlkİlk ... 156206246254255256257258266 ... SonSon
Arama sonucu : 2383 madde; 2,041 - 2,048 arası.

Konu: Th trendhound ile hasbihal

1. Kuzu için panda ayhan olabilir demiştim ama panda ayhana haksızlık etmişim onu farkettim.

Panda bunun yanında evliya kalır :->

(Bu yorum bilgi içermemekte olup tamamen kişisel olarak taşıdığım CAPSLOCK açık yazan insanlardan hazzetmeme ve bugüne kadar yanılmama ilkesine dayanmaktadır.)

Yoksa ne kuzuyu ne pandayı ne th yi tanırım.

Yani genellemek gibi olmasın ama;
    CAPSLOCK açık yazanların bu ülkeye faydalı bir iş yaptıkları bugüne kadar görülmemiştir.
    Son düzenleme : caylakborsaci; 29-03-2025 saat: 22:34.

2. Panda pisliktir, manipülatördür. Kuzu zararsız sadece ağzı bozuk. Arada da çirkefleşip keçileşiyor. Onun dışında problem yok.
    Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.

Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Sana minnettarız Güneysu, foruma müthiş bir katma değer kazandırdın goygoyculuk alanında büyük üstat olan Kuzu'yu buraya çağırarak. Eskiden tanıdığım ve uzunca bir süre uzak kaldığım Kuzu ne diyor diye bakmaya gelmiştim buraya ama zaman kaybı imiş. Buradaki goygoyculara mutluluklar diliyorum, devam etsinler Türkçenin ırzına geçmeye ve borsacılara akıl vermeye. Adamın kendisine hayrı yok başkalarına akıl veriyor, pes valla.

Bu topikteki son yazımdır.
    topigime gelmis bu yaziyi asmis.....cevap hakkimi kullandim.

4. TH gitmesen iyi olurdu sayende çok para kazandım 31 den kısa açtım sayende para kazantım 27 den sen alırken tekrar kısa açtım sayende yine gökten para yağdı
    şimdi açığa satış nisan sonuna kadar yasaklandı o vakit diyelim hisse 11 tl oldu burdan ek yapacağım maliyet düşüreceğim yada satacağım diyorsan yine kısa poz açayım gökten sayende para yağıyor lütfen yazmaya devam et, herşey çok pahalı ve bu forumda benim gibi çömez borsaya yeni başlamış çaylaklara, tabiri maruz gör, eşşeklere para kazandıracak senin gibi bir bilgi küpüne ihtiyaç var, lütfen yaz! Ayrılman beni çok üzdü, çok! Hava bulutlu yinede gidip denize gireyim, üzüntü ve strese tuzlu deniz suyundan daha iyi gelen ilaç yok, birde bedava

5. Anlaşılan forum ahalisi son zamanlardaki paylaşımlarını beğendiğim kısa zamanda benimsediğim ve ustam dediğim th yi linç etmekte kararlı.

Ben yeni olmama ve kişilerin geçmişini, geçmişte ne naneler yediğini bilmemekle birlikte hala itidalli olma tarafındayım.

6. Halkbank vakasının detaylarını bilemiyorum ama TH zaten ben kumarbaz borsacıyım, Türkiye'de borsa, temettü getirisi yetersiz olduğundan yatırım değildir diyen biri. Kendisine kesinlikle katılmadığımı da söylüyorum ama o bildiği yolda yatırım kararları almaya devam ediyor.

TH'nin kumara meyilli karakterine göre Halk Bank'da dava kaynaklı bir fırsat görmüş olabilir? Nasılsa devlet erkanı devreye girer ve sürpriz sonlu bir sonuçla süper bir ralli başlar demiştir belki. Hatta bunun danışıklı bir dövüş olduğunu düşünmüş bile olabilir? Bana göre bu tip yaklaşımlar sağlıklı değil çünkü öngörülerimizi besleyen yeterince somut ve veriye dayalı delil yoksa oluşan boşluğu şans faktörüyle doldurmaya çalışıyoruz. Yatırım aleminde şansına bel bağlayan borsacıların paraları, sıfır şans faktörüyle hareket eden mevduatcıların cebine transfer olur. Düzen böyle yürür...

Bu insani bir hata olabilir, benim kendisini izlediğim süre boyunca verdiği alım kararları yeterince iskontolu seviyelere işaret ediyordu. Eleştiride bulunmak gerekirse makro ekonomik ve temel analiz yaklaşımlarını yatırım pozisyonuna göre belirliyor gibi izlenim aldım, bence tersi olmalı. Ancak bunun da anlayabiliyorum zira hep 2-3 aylık kısa vadeli pozisyonlar aldığını peşinen söylüyor, bu yaklaşımdaki biri psikolojisini ayarlayabilmek için fundamental yaklaşımında daha fazla sayıda ve daha keskin dönüşler yapmalı. TH'yi takip edenler bu detayı aklında tutmalı.

Şunu da hatırlatayım, insanların yatırım kararları sahip oldukları servetin ne kadarını borsaya yatırdıklarıyla direk ilişkilidir. Biri gelir burada
    akşama kadar konuşur ama adamın varlıklarının %70'i gayrimenkuldedir, emekli maaşıyla geçiniyordur. Bir başkası gelir sadece izler ancak her şeyini borsaya yatırmıştır ve sabit geliri yoktur... İlk karakter için temettünün hiç bir önemi olmaz ve parasının 10'a katlamanın hayalleriyle zar atmaya hazırdır ama ikincisi için temettü bir geçim kaynağıdır ve getirilerini mevduat gibi muhafazakar yatırım araçlarının getirilerine göre belirler.

Alıntı Originally Posted by caylakborsaci Yazıyı Oku
    Anlaşılan forum ahalisi son zamanlardaki paylaşımlarını beğendiğim kısa zamanda benimsediğim ve ustam dediğim th yi linç etmekte kararlı.

Ben yeni olmama ve kişilerin geçmişini, geçmişte ne naneler yediğini bilmemekle birlikte hala itidalli olma tarafındayım.
    Sn caylakborsacı;
    Siz siz olun, kendi "bilginizle" hareket edin.
    Geleceği kimse bilmez.
    Geçmişe gore simulasyon yapar.

TH Halkbankı pazarladı, şimdi de yapıkrediyi pazarlıyacak diyor biri. İddialı da.
    Hallbank demek devlet demek
    Yapıkredi de koç holding.
    TH'yi bu iki hissede operasyon yapabilecek çapta görmek tek başına muhakeme hatası.
    TH da halkbankta geçmişte yamulduğunu söylüyor.
    Yapıkredide de erken aldıginı pismanlıkla söylemekte.
    ...
    Rahmetli nenem derdi ki "akıllar yeniden dağıtılmış, herkes kendi aklını beğenmiş, almış".
    Neyse, hayırlı bayramlar.

Trendhound bey i tanımam. 4,5 yıl önce Halkbank sitesinde bi konu üzerine tartıştım,özürdiledim ve 4,5 yıl sonra özrümü olgunluk göstererek karşıladı. Kendim 30 yıllık eğitimciyim ve okumayı severim.Ben Trendhoundun önyargılı ve gereksiz yazışmalarını okumadım.Benim dünyaya bakış açımda- düşüncelerime kadar bakış açım şöyle şöyle şöyle demiştir..Dobraca...

Hisselere gelince,şu fiyattan şunu aldım ama şu fiyattan da şu hisseden zarar edip şu hisseye gittim demiştir.YKBNK mı almış? Bakın imzasında kaç TL aldığı orada halen yazıyor.

Pardon ama,önyargılı değil misiniz? Sorun sizden kaynaklanmıyor mu? Kaldı ki burada ki herkes 18 yaşın üstünde değil mi?Kimse kimseye zorla hisse de aldırmıyor? Aklımızda yerinde.Sorun NEDİR ? diye sorarlar...

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.YTD

Sayfa 256/298 İlkİlk ... 156206246254255256257258266 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •