Þirketin üst düzey yönetiminden iki isim ile ilgili bazý bilgiler.

Serkan Çelik kimdir? (Genel Müdür)

2018 yýlý baþýndan itibaren Arena Grup CEO’luðu görevinde bulunan Serkan Çelik Arena Grubu’na 2007 yýlýnda Mali Ýþlerden Sorunlu GMY (CFO) olarak katýlmýþtýr.

Türkiye’nin ilk Finansal Teknoloji þirketlerinden olan Paynet’in kuruluþuna ve ayrý bir þirket olarak ortaya çýkmasýna liderlik etmiþ olan Çelik halen Paynet’ ve Arena Mobile iþtiraklerimizin Yönetim Kurulu Baþkaný olarak görev yapmaktadýr.

Paynet’in B2B ve B2B2C alanýnda Türkiye’nin lider FinTech þirketi haline gelmesini saðlayan iþ modelini geliþtiren ve gerekli organizasyonu kuran Çelik buna paralel olarak Arena Grubunun Mobil Teknolojiler, Yenilenebilir Enerji, IoT ve Otomasyon alanlarýna geniþleme çalýþmalarýný da baþlatmýþtýr.

Serkan Çelik Harvard Business School GMP ve Ýstanbul Üniversitesi Ýngilizce Ýktisat Bölümü mezunudur.

Çelik, Arena Grubu’na katýlmasý öncesinde 1998 – 2007 Yýllarýnda PricewaterhouseCoopers bünyesinde vergi, mali hukuk ve muhasebe tekniði konularýnda danýþman olarak görev yapmýþtýr. Bu süreçte farklý sektörlerde yerli ve yabancý ortaklý 200’den fazla firmaya danýþmanlýk vermiþ olan Çelik pek çok þirketin genel yapýsý ve mali iþler yapýlarýnýn kurulmasý ve geliþtirilmesi konularýnda da danýþmanlýk yapmýþtýr.

Barýþ Özenoðlu (Yönetim Kurulu Üyesi)

Ýþ Bankasý ve iþtiraklerinin giriþimcilik alanýndaki faaliyetlerini geliþtirmesine katký saðlamak üzere Yeni Nesil Giriþimcilik Ýþ Kolu Baþkaný olan Barýþ Özenoðlu, Bilkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliði Bölümü'nden mezun olup, Boðaziçi Üniversitesi Yönetim Biliþim Sistemleri ve Koç Üniversitesi Executive MBA programýný tamamladý.

Kariyerine 1996'da IBM & SA'da (I-Bimsa) danýþman olarak baþlayan Özenoðlu, 1997'de PricewaterhouseCoopers'ta (PWC) yönetim danýþmaný olarak çalýþtý. 2001-2005 yýllarýnda danýþmanlýk firmasý Accenture'da global iþ çözümlerinden sorumlu olarak 25'ten fazla ülkede görev yapan Özenoðlu, 2005'te Accenture Türkiye'ye geçip, 2010'da þirket ortaðý oldu.

Mudo' da 2012-2016 arasýnda yürütme kurulu baþkanlýðý ve üst düzey yönetici (CEO) olarak görev yapan Özenoðlu, 2017-2018'de Turkcell'in veri ve analitik odaklý dönüþüm programýný yönetti. IBM'ye Küresel Ýþ Hizmetleri Ülke Lideri olarak atanan Özenoðlu 2020'de Türk Telekom Strateji, Planlama ve Dijital Genel Müdür Yardýmcýsý görevini üstlendi.

Özenoðlu'nun Yabancý Sermaye Derneði Teknoloji ve Ýnovasyon Çalýþma Grubu Baþkanlýðý, Türkiye Biliþim Vakfý ile Yapay Zeka & Teknoloji Derneði Yönetim ve Yürütme Kurulu Üyeliði görevleri de bulunuyor.