Sayfa 988/1003 İlkİlk ... 488888938978986987988989990998 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 7,897 - 7,904 arası.

Konu: Viop LXIII

1. Kayitlara gecirelim :
    180 dolarlardan Tao [kripto:bittensor]
    olurda gorurse 21x$ Caterpillar [usa hisse]
    ya surundurur yada ihya eder bunlar arasi olmaz ikisindede
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

2. Yarın büyük ğün olmaz, biz terse ğ itmeye alışığız, diimde

3. Resesyon da altına talep neden olsun??

4. " Hayat döngüler içerisindeki aynı yaşanmışlıklardan ibarettir" .Dünyada ve ülkemizde gündem kadar çok hızlı değişiyor ki bu hızlı değişimler oyun kurucu aktörlerin bile başını döndürüyor.Bu hız ve fluluk keskin görüşe sahip kişilerin bile görüş mesafesini hayli düşürüyor.Hep yaşadığımız şeyleri şu anda iki katı hızla yaşıyor olmamız, farklı bir döngünün atmosferine girdigimizin işaretidir.Bu fluluk en az 5-6 ay daha devam edecek ve bizlerde hayatı daha hızlı yaşamaya devam edeceğiz.
    Hani dilimizde çok kullandığımız bir deyim var,evdeki hesap çarşıya uymaz diye.Benim gördüklerimden çıkardığım sonuç,ne yapılırsa yapılsın olmuyor,olması da çok zor zaten,evdeki hesap çarşıya uymayacak.Burada Ekim ayında yazmıştım, başlayan süreçte anamuhalefet 'in bilindik iki cumhurbaşkanı adayının adaylık işinin zor olduğunu.Yüzde bir yanılma payımı da yazarak gelecek seçimde iki aday açısından artık açılmaz bir şekilde o defterin kapandığını söyleyebilirim.Gelelim yeni bir şey söylemeye, gidişata ve öngörülerime göre ( insanız çokça yanılabilirizde) bir sonraki seçimde en bilindik doğal adayımızın da seçimlerde aday olmayabileceğini
    düşünüyorum.Biraz daha önümüzü gördükten sonra bu alanı daha iyi yorumlayabiliriz.....

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Weekend germany 40,dax - 0,19
    Suud borsasi... - 5.55
    israil borsasi... - 3,50
    suud petrol düşüşü dolayısı ile sert düşüyor.....gösterge almanya.....ve abd.....borsaları.....

Tum hayvanlar ayni yone kosuyor.
    Yangin var galiba.

7.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Tum hayvanlar ayni yone kosuyor.
    Yangin var galiba.
    Abi sen de mi uyumadın. Benim ağrı geçmedi onu bekliyorum

8. Bugün dünya kan kırmızısı ama bizde bir sürü kısıtlama var. Bofa nin kulağını çekseler. İş bankasına da bir telefon etseler açığa satış yok. O yok bu yok. Neye nereyi satıyor. Ha eccuk hırpalar ama

Sayfa 988/1003 İlkİlk ... 488888938978986987988989990998 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •