Sayfa 999/1003 İlkİlk ... 49989994998999799899910001001 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 7,985 - 7,992 arası.

Konu: Viop LXIII

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Piyasa Gündem âÅ“°
    @PiyasaTurkiye
    ·
    35d
    Diyanet fetvası:

“Fiyatları tayin eden, darlık ve bolluk veren Allah’tır.â€

https://x.com/PiyasaTurkiye/status/1909156093260902701
    Harbiden Allah bize neden o zaman beyin vermiş bunu söylemek Allahın yarattığı bedeni inkar etmek demek siyaset yapmak demek.
    çünkü 2 el , 2 göz, 2 kulak vücutta bir anlamı ve işlevi var diğer organlarımız gibi BEYİNDE en önemli ana makina tabi kullanana
    2010 yıllarında ihl mezunu demek güven demekti. Çalıştığım dönemde patronum gözü kapalı güvenirdi. Şimdi sağlam olsam ihl mezunu olduğumu söylemem utanırım. Allah'ın hükümleri adilce uygulanmıyor sadece siyasete alet ediyorlar tüm diyanet kadrosu ben beş dakika düşünmem diyaneti lavederim. Siyasete bulaşmış polis asker imam hatip öğretmen hakim ve savcılar derhâl tasfiye edilmeli. İllaki düşüncesi olur ama tarafsız olmak zorunda bunlar.

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    aslında orda 63 dolara kadar gitmiş ama yoldaydım...

yapacak bişey yok...beklicez...
    Rusya’yı kontrol etmek için petrolü uzun bir süre baskılayacaklar diye konuşuyorlardı geçen tvde..Savaşı bitirinceye kadar böyle bir koz oynayabilirler..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

3.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    wti petrolden 1,5 dolar içerideyim...

61 dolar maliyet...

59,50 de geziyor...
    Abi koyacak yer var mı.

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    50 TL 100 TL EFT sebebiyle masak raporu hazırlanmış üstelik 10 sene önce ki paraya istinaden. Biri yardım istiyor gönderdin on sene sonra terör den içerdesin var mı böyle bir şey hukuku baya baya aşındıra aşındıra yok edecekler öbür taraftan şimşek yapısal reformlar diyor. Önce minimal adaleti işletin yeter
    Bu ifadeler ilk önce gazetecilerin önüne geldi bende onların sayfalarından okudum bom boş bir soruşturma eğer başka belgeler yoksa.
    100 dosya ile Melih savcılığa suç durusunda bulunuldu daha kimse dosyaları açmadı.
    Ak partiden chp geçen belediyelerde bir sürü yolsuzluk , vakıflara aktarılan paralar neler neler var iddialar dolu çok okuduk ama kimse dosyalara bakmıyor ama 50-100 tlnin peşinde bunu yaparken dikkat et yalanı büyük kapıdan açıyorlar ne dediler sosyal medya ve yandaş kanallarda 560 milyar tllik yolsuzluk böyle bir rakam geçmiyor hem masak raporu hem ifadelerde ama millet o algıyı aldı insanları itibarsızlaştırarak bunları yapıyorlar net elinde belge varmı koy canlı yayınla ver cezasını ama cık,cak,duydum, olabilirle bu işler olmaz aynı adalet birgün onlarada lazım olacak aynısını onlara yapsalar aileleri telef olsa yine aynısını yazarım .
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

5. aylar önce 8500 ler kırılmış demiştik..
    hala diyorumki 8500 ler çoktan kırıldı..
    bu tecrübe bilgi gerektirir lafla yazılmaz..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

Zamanında bir laf vardı 40 kötü kadın bir araya gelse bunun gibi kotu cocuk doğuramaz diye
    Bizim biste çok uyuyor asla trade mümkün degil ... her taraf yangin yeri bizde simdilik yuzde2 ordan döndü buradan döndü diye atlayanlari boğmaca çalışmaları ytd
    yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...

7.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Rusya’yı kontrol etmek için petrolü uzun bir süre baskılayacaklar diye konuşuyorlardı geçen tvde..Savaşı bitirinceye kadar böyle bir koz oynayabilirler..
    Bu fiyatlar50-60 dolar ortadoğu yu kaldırır deniliyor yalnız kanada alarm verir diye konuşuluyor.
    FORMASYON AVCISI 53

8. İris Cibre ��
    @iriscibre
    ·
    4d
    Motorinde indirim beklentisi 3 TL civarında, şu anki fiyatlarla
    FORMASYON AVCISI 53

Sayfa 999/1003 İlkİlk ... 49989994998999799899910001001 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •