Arama sonucu : 8009 madde; 793 - 800 arası.

Konu: Viop LXIV

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Vergi savaşları hemen sonuç vermez, borsalar ise bugün dönüş vermeli, ister açıklama gelsin, isterse gelmesin. Geşilmeler ve haberler satıldı. Bir anda 70 doalrdan 58 dolara gelen petrol tüketenler için faydalı, iran rusya gibi ülker için negatif olacak.
    Borsalar için haber geldi ve dönüş yaptı. Gecenin sonunda ise İran için haberler geliyor.

Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Trump Çine kalıcı şekilde ve yüksek miktar zarar versin, bu çekilen çileye razıyım, ama dönüp zarar bize dokunursa hoş olmaz. Çinin bir kez daha kazanmasını istmeiyorum. Trump bu konuda çokda hazırlıklı değil. Evet güçü var ama alt yapı eksik. Abd hemen isyan eden bir ülke, Çin ise pandemide 6 ay pencereden dışarı dahi bakmadılar.
    Birinci satır bire bir başladı, Çine kalıcı şekilde zarar verme olayı.

Bu gece Trump açıklar, Çin beni aradı vergileri 3 ay erteledik. Çin arar mı, elbette aramaz, ama Trump aramış gibi yapar. Meksika ve Kanadaya aynısını yaptı. Yarına %5 endeks yükselişi ihtimal dahilinde.
    Trump gece açıklama yaptı, 3 ay ertlemeyi Çin hariç başlattı. Çİn aramaz demiştik zaten. %5 endeks bir çok hissenin tavan olması demektir.

Abd Çin işi bugün bitmeli, Trump şöyle demeli, biz 104, onlar 84, fark 20 vergi olarak kalsın, diğer tüm dünya ülkeleri müttefikimdir, onları sıfırladım. Hadi bakalım çin ne poh yiyeceksin.
    Diğer tüm dünya ülkeleri Trump için müttefik oldu, Çin ve İran hariç.
    Son düzenleme : CAKIR24; 10-04-2025 saat: 08:48.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •