Artan

112,20 10 14:03
577.500,00 10 13:55
26,92 9.97 14:03
165,40 9.97 14:02
20,98 9.96 14:03
Artan Hisseler

Azalan

32,96 -9.99 14:03
129,10 -9.97 14:03
36,00 -9.95 13:55
4,82 -9.91 14:03
323,25 -7.71 14:03
Azalan Hisseler

Ýþlem

6.258.205.309,00 14:03
4.903.813.493,55 14:03
4.864.726.219,35 14:03
4.742.909.467,93 14:03
4.611.195.991,10 14:03
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 3908 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,368
    VÝOP +4 cývarý açýlýþta...ons altýn azdý gidiyor 3120 dolar,brent petrolde yükselmiþ 64 dolar

Fonlara yine el atmýþlar yine düþüþte %50 düþüþ var fon verilerinde .hangi dýþ yatýrým gelir bu vaziyette

Alýntý Originally Posted by refaba Yazýyý Oku
    VÝOP +4 cývarý açýlýþta...ons altýn azdý gidiyor 3120 dolar,brent petrolde yükselmiþ 64 dolar

Fonlara yine el atmýþlar yine düþüþte %50 düþüþ var fon verilerinde .hangi dýþ yatýrým gelir bu vaziyette
    Teknikde ons altýnda yeni zirve görülmeli yoksa 2 li tepe formasyonu olur.YTD.

Trap da beni arýyor tüm liderler popomu öpüyor demiþ derler.

Çinde altýn alýyor

artý rezervlerine dolar yerine altýn tutacak derler

Sonuç Çin ürettiðini satmak zorunda yoksa elinde kalýr mallar.

Rusya da petrolün düþüþünden tokat yiyor ve ukrayna baðlamýnda anlaþmalý.

Daha baþka Gazze boþaltýlýp Büyük ihtimalle bize gelip vatandaþlýk da verilecek artý 10 milyar dolarda verilecek der Sebahattin Önkibar

Vallahi benden pes demekki TÜRKÝYE diye bir ülke kalmýyacak bizide içinde yaþatmýyacaklar gibi.
    NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
    YERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,368
     Alýntý Originally Posted by kubilayhan23 Yazýyý Oku
    Teknikde ons altýnda yeni zirve görülmeli yoksa 2 li tepe formasyonu olur.YTD.

Trap da beni arýyor tüm liderler popomu öpüyor demiþ derler.

Çinde altýn alýyor

artý rezervlerine dolar yerine altýn tutacak derler

Sonuç Çin ürettiðini satmak zorunda yoksa elinde kalýr mallar.

Rusya da petrolün düþüþünden tokat yiyor ve ukrayna baðlamýnda anlaþmalý.

Daha baþka Gazze boþaltýlýp Büyük ihtimalle bize gelip vatandaþlýk da verilecek artý 10 milyar dolarda verilecek der Sebahattin Önkibar

Vallahi benden pes demekki TÜRKÝYE diye bir ülke kalmýyacak bizide içinde yaþatmýyacaklar gibi.
    Zaten yaþatmamak için uðraþýyorlar,utanmadanda CHP esas cuntacý diyorlar,baþta yayýn organlarý TRT...,imamoðlu diplomasýndaki sýkandallarý gördük,sokakta tuttuklarý adamý koca üniversitenin yönetime koymuþlar rapor vermiþler,daha bu gençlik ölümüne savaþmazmý bunlarlan,gence polis vuruyor,genç vur ulan diyor zaten emir verdiðiniz adam elimizden geleceðimizi çaldý diyor,beni öldürsen ne yazar diyor,yetmez gibi karakollarda zatýn militan polisleri iþkenceden geçiriyor,sadece hapise giren kurtuluyor,çýkmýþ zat þimdi maðdurlara oynuyor esas cuntacý CHP diyor,ama kurultay öncesi öyle demiyordu CHP'nin çoðu istemiyor özgürü diyor,seçim sonunda hile yaptý diyor,ulen ben bile bütün dlegelere talimat verdim bizzat memleket için verin özgüre dedim,rekor sekilde kazandý,tamam eðrisi doðrusu var ama memleket elden gitmeye giderken bütünlük zamanýdýr,þimdi baktý olmuyor komple CHP için cuntacý demeye,menderes zamanýnda CHP az tokat yemedi,80 daarbesinde bunlarýn çoðu solcu diye idam oldu,partiyi kapattýlar,kýbrýsý aldýk cuntacý dediklerimiz bize ambargo koydu,bunlar siyasal islamcý olduðundan onlara hiçbir þey olmadý evren köpeði tarafýndan kollandý,aþýrý saðdanda idam olan varsa onlar maraþ katliamlarýnda vs yüzünden idam oldu,adam çok kötü,yüzyýllarýn en kötüsü aynen hitler gibi,hitler hiç olmassa halký ve vataný için savaþýrdý,bu ondanda kötü ondan olmayanlarý cezalandýrýyor,amacý iç savaþ çýkartmak darbe yapmak,hep gözleri CHP üstünde taþkýnlýk yapmasýný bekliyor,çünkü geleceðinin karanlýk olmasýný biliyor vs daha ne yazayým,düþtük bir kötünün eline herkes periþan,bir metiner var zatýn tetikçisi hep ezilen biz olduk diye nara atýyor tv oturumlarýnda,sordu birisi onun intikamýnýmý alýyorsunuz diye,ulen devamlý kollandýnýz....

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •