Sayfa 110/296 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210 ... SonSon
Arama sonucu : 2361 madde; 873 - 880 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

Alıntı Originally Posted by smartinvestor Yazıyı Oku
    Düşmüyor ama çıkamıyor da emmim. Nasıl bir beklenti var ki öyle?
    Çıkmayan mal aslında paranın taşıma maliyetini de hesaba kattığında faiz oranında düşen bir maldır.
    Akıllı para çıkmayacak malı almaz ki çıkacaksa niye almıyor
    Çıkmadığı gibi düşüyor bir de...
    Misal kchol.. çıkacak borsada kchol böyle diplerde, çıktıkça kafasına vurulan bir uyuz eşek mi olur?
    bu yorum cok onemli......ZAMANA siniri bu getirecek.....

2. Bir iki gün birayı okumadım kavgası kaçırdım. Neyse bundan sonra gözümü ayırmam kuzu abiden. Saygılar kuzu abi

3. RUSEN || Press
    @RusenPress
    ·
    18s
    Türkiye'ye Trump dopingi gelebilir.

ABD Başkanı Trump'ın Ortadoğu'da Suudi Arabistan, Katar ve BAE turundan hemen sonra Türkiye'yi de ziyaret edebileceği bildiriliyor.

Trump'ın ekibine Türkiye'yi ziyaret konusunda çalışma yapılmasını istediği bildirildi.

-CNN

Kuzu aradığın cvp lardan 1 tanesi burada saklı .
    2.cevap yukarki gelişle bağlantılı dem-ak-mhp yakınlaşması + Anayasa
    2 nolu bu beraberlik yukardan teyit alırsa
    3nolu hamle gelicek imamoğlu tutuksuz yargılama hikayesi
    çünkü oy dağılımı ortada olacak dem saf değiştirince iç siyasette yumuşama yaratılıp bizde 2026 kasım seçim 2026 kasım ABD ara seçimi
    benim simülasyon bu giren çıkan eklemeler olur
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bir iki gün birayı okumadım kavgası kaçırdım. Neyse bundan sonra gözümü ayırmam kuzu abiden. Saygılar kuzu abi
    kavga filan yok yaww....EGLENDIK DUN....cok guzeldi...EMLAK dayanikli cikti....iyi dayandi deyyuuzzz.....ha ha ha.....

BABO ya saldirdim mi....uc gun kusuyor.....HASSAS OGLAN ha ha ha

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    RUSEN || Press
    @RusenPress
    ·
    18s
    Türkiye'ye Trump dopingi gelebilir.

ABD Başkanı Trump'ın Ortadoğu'da Suudi Arabistan, Katar ve BAE turundan hemen sonra Türkiye'yi de ziyaret edebileceği bildiriliyor.

Trump'ın ekibine Türkiye'yi ziyaret konusunda çalışma yapılmasını istediği bildirildi.

-CNN

Kuzu aradığın cvp lardan 1 tanesi burada saklı .
    2.cevap yukarki gelişle bağlantılı dem-ak-mhp yakınlaşması + Anayasa
    2 nolu bu beraberlik yukardan teyit alırsa
    3nolu hamle gelicek imamoğlu tutuksuz yargılama hikayesi
    çünkü oy dağılımı ortada olacak dem saf değiştirince iç siyasette yumuşama yaratılıp bizde 2026 kasım seçim 2026 kasım ABD ara seçimi
    benim simülasyon bu giren çıkan eklemeler olur
    graflarini yorumlarken bunu aklinda tut.....BENIM AKLIMDA....kisa vadeli furusma grafi as dedim....tembel laz.

6.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    graflarini yorumlarken bunu aklinda tut.....BENIM AKLIMDA....kisa vadeli furusma grafi as dedim....tembel laz.
    Bulut'u kızdırma kuzum, bu gün güzel bir kuzu yahni yedim. Sonra Bulut'un da canı kuzu but çeker.
    Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.

Alıntı Originally Posted by Borsacı Beyefendi Yazıyı Oku
    Bulut'u kızdırma kuzum, bu gün güzel bir kuzu yahni yedim. Sonra Bulut'un da canı kuzu but çeker.
    aslinda hedefimde BULUT vardi....eger onla dovusseydim....TAM BIR TIYATORA olacakti....kuser GRAF asmaz diye....yapmadim.

8. Kuzu abi Zaptiye Güneysu başkan olmasa milletin içinden geçecen. Sen yinede emlağı biraz zorla ben onunla küsüm. Ekine aldığında ezmeden bırakma abi.

Sayfa 110/296 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •