Sayfa 124/188 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174 ... SonSon
Arama sonucu : 1497 madde; 985 - 992 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

1. imamoğlu krizi öncesi hafta kapanışı bist100 10841, banklar Xbank endeksi 16829 olarak kapatmış...
    bu hafta ise bist100 endeksi 9381 , xbank endeksi 12024 olarak kapatmış...
    yabancı çıkışı nedeniyle bankalar endeksin iki katı düşmüş.. eğer bist100, bankalar kadar düşmüş olsa idi şu an endeks değeri 7745 olmalıydı...
    alarko, enka, asels, kozal ve havacılık şirketleri gibi tersine yükselmiş hisseler ile endeks fazla düşmemiş duruyor....

Degerli Okuyucularim.....

TEKNIK ANALIZCI KARDESLERIMIN KODUGU GRAFLARI....inceledim....

yorumlarinida okudum.....

HICBIRI BANA PAZARTESI NE YAPACAGIMI....soyluyemiyor....teknik analizi yapanlarda pazartesi ne olacagini YAZAMIYORLAR.....

neden.....

emme ben ne yapacagimi biliyorum.....FARKIM ORADA.....NE YAPACAGIMI BILMEMDE....

BU ALEMDE.....tek farkim var....PARA YAPMAK.....

nasil....

PIYASA YAPICININ NE YAPACAGINI KESTIRMEK.....eli neye mahkum.....onu bilmek....birden ve aniden....hangi sirket sahibinin ACIL MAL yikmasi gerektigini bilmek.....

iste bunlardir....

GRAFLARI CIZEN.

BIR GUN ONCEKI.....saatlik ve 4 saatlik graflari onune alirsin....KIM HANGI SAATTE NE KADAR SATMIS....KIM ALMIS....bakarsin....

OTORITE nerede aliyor....kimin malini aliyor....okursun.

eger uc gun sonra onemli bir habere gebeyse piyasa....cokmesi gerektigini bilirsin...SILKELER....ve cikarak haberi karsilar.....

BORSA....BU DETAYLARDIR.....

YARIN LOS ANGELAS a gitmem gerekti....parasini yonettigim onemli bir musterim CAGIRDI....

bi hafta yazamiyacagim.....

fekaat....

ogrettiklerim yeter size....

BU COKUSTE....AMRIKIDE parasini SHORTLA uce katladim.....turk kokenli bir ERMENI AGABEYIM....

essek degil yaaa...luks evler yapan bir muteahhit......yaptigi evlerden birini verir....BAYRAMDA GIDIP ELINI OPMUSTUM....bu dunyada tanidigim en kiyak ikinci adam....birincisi moshe....sinif arkadasim....40 yillik can dostum..ha ha ha...

diyorki....gel...sen de....ben tuslara basayim....YASAMAK ISTIYORUM O HEYACANI....yasi 84....dayanir mi....bilemem.

SEVGILERIMLE,turkun furuskan evlatlari.....

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    Degerli Okuyucularim.....

TEKNIK ANALIZCI KARDESLERIMIN KODUGU GRAFLARI....inceledim....

yorumlarinida okudum.....

HICBIRI BANA PAZARTESI NE YAPACAGIMI....soyluyemiyor....teknik analizi yapanlarda pazartesi ne olacagini YAZAMIYORLAR.....

neden.....

emme ben ne yapacagimi biliyorum.....FARKIM ORADA.....NE YAPACAGIMI BILMEMDE....

BU ALEMDE.....tek farkim var....PARA YAPMAK.....

nasil....

PIYASA YAPICININ NE YAPACAGINI KESTIRMEK.....eli neye mahkum.....onu bilmek....birden ve aniden....hangi sirket sahibinin ACIL MAL yikmasi gerektigini bilmek.....

iste bunlardir....

GRAFLARI CIZEN.
    Bu Guzu oğlu Guzu varya, başından 4-5 evlilik geçmiş..

Son evliliğini ise 30 yaşlarında çok zeki ve çok güzel bankacı bir hanımefendi ile yapmış.

Kıskandığı için de son eşini de alıp Ne Yok'a yerleşmiş bir teres!

La oğlum, piyasayı bu kadar mükemmel okuduğunu söyleyen sen, demekki Gacıları nasıl okuyacağını bilmiyorsun?

Buralara gelirsen saa bir IRAKI & MANGAL yapar, saa bu işin püf noktalarını annatırım yavrim.

Analizlerini seveyim senin e mi. ))

7.  Alıntı Originally Posted by bikmisbroker Yazıyı Oku
    Bu Guzu oğlu Guzu varya, başından 4-5 evlilik geçmiş..

Son evliliğini ise 30 yaşlarında çok zeki ve çok güzel bankacı bir hanımefendi ile yapmış.

Kıskandığı için de son eşini de alıp Ne Yok'a yerleşmiş bir teres!

La oğlum, piyasayı bu kadar mükemmel okuduğunu söyleyen sen, demekki Gacıları nasıl okuyacağını bilmiyorsun?

Buralara gelirsen saa bir IRAKI & MANGAL yapar, saa bu işin püf noktalarını annatırım yavrim.

Analizlerini seveyim senin e mi. ))
    Sayın babo kendisi bir mesajında tıklanmayı severim demişti. Hem tıklanmayı hem de tırtıklanmayı seviyor anlaşılan.
    Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.

Alıntı Originally Posted by Borsacı Beyefendi Yazıyı Oku
    Sayın babo kendisi bir mesajında tıklanmayı severim demişti. Hem tıklanmayı hem de tırtıklanmayı seviyor anlaşılan.
    Para piyasaları ve Borsalar 'kadın' gibidir, kadın ruhundan annamayan bu Guzu dediğin gibi anca 'tıklanmayı ve tırtıklanmayı' sevecektir.

Doğru tahmin yani ))

Sayfa 124/188 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •