bitcolin kazımı, 1 aydır, 83000 fiyattan lönkleyenler, iyi bir trump rüzgarı buldu hafta sonu... 87500'leri garantilediler
orası KARAR YERİ
çünkü : kahverengi (87500 ) 2,5 aydır satanların düşen trend direnci... şortçunun son kalesi... orası geçildiğinde şort biter, bütün şortlar BATAR
ve kahverengi ile mavi arasındaki açıklık miktarı GÜÇtür.
(ve bu grafiği bu hale sokmaları benim için manidar, çok manalar içeriyor )
bakalım borsalar kapalı iken TRUMP'ın şortçuya soktuğu 3-4 kılıç darbesi... şortçuyu öldürecek mi ?
bence öldürmemesi sonucunda, şortçunun dahada cüretlenerek, kırmızı barı atması gerekir.
atma ihtimalide bence kuvvetli
ez cümle : bu rüzgar ile pazartesi-salı bir iyimserlik, sonrasında kayışa devam diyor
ve kumar masasına, kuzu emminin karşısına oturuyorum![]()
because :
pempeyi geçti isen artık KAHVERENGİ'ye götürmek ZORUNDASINDIR.
1 kuruş altı kesmez, o kahverengiyi yakmak zorundasın
kahverengi 91200 civarlarında
bu 87500 geçilemez ve 91200'e gidilemez ise
el çok bariz belli olur ve longcuların borsa fışkırtıcılarının bütün argümanlarının içinin boş olduğu anlaşılır.
bu durumda ise, şortçu çok ağır ceza keser...
76000'den 87000'e gelindi... % 15'e yakın yükseldi
bir kağıdı mesnetsiz bir şekilde % 15 yükseltmişsen, rüzgar terse döndüğünde... olacaklardan dolayı ağlamayacaksın
burası çocuk parkı değil... kumar masası... 50 liraya adam keserler![]()
Yüzyılın don olayı gerçekleşti
Ne enflasyon düşer
Ne de faizler düşer
Dolar rezervi bitme noktasına geldi
Bilançolar cacık
Nasıl ralli olacak merakla bekliyorum
peki TRUMP, salıdan beri 6 gündür neden boncuk dağıtıyor ?
abd borsalarının İŞ YATIRIM gibi bir spekülatörü, manipülatörü yoktur
teknikten anlamazlar bişeyden anlamazlar
MACD indikatörünün yapısı gereği, çizgiyi kesmiş ise.. iş bitmiştir... kestikten sonra döndüremezsin artık
fiyat sabit bile kalsa her yeni barda ya SAT kuvvetlenir, ya AL...
solda (kırmızı kutu ile işaretlediğim yerde ) SAT habire kuvvetlendiği için, mavi çizgi ile gelen dönme çabası para etmemiş.. SAT verdiği yerde % 16-17 civarında düşüş gerçekleşmiştir.
(2023'te yeşil iken , kırmızılanmış... SAT'a yaklaşmış... SAT'a geçiremeyince, gelen YEŞİLLENME ile 4000'den 6000'e nasıl götürüldüğünü görebilirsiniz )
TRUMP şimdi bu haftaki barda (sarı daire ) içindeki kesişimi yaptırmamaya çalışıyor
biliyorki; bu haftalık barda kesişim gelir ve SAT gelirse... iş bitmiştir... daha döndüremezsin
söylediğim gibi İŞ YATIRIM gibi bir manipülatörleri yokki, borsasını böyle yapsın
o dimdik gelen kırmızıyı, durdurdu... çizgiyi kestirmedi... 4,5 ay yatayda tutup, piyasanın düşmesine müsade etmeden duaya çıktı
''Allah'ım noolur noolur İYİ HABER.. '' deye...
iyi haber gelmeyince 400 tl maliyetli 50.000 kontrat THY longu hala elde patladı.. duruyorbu poz maliyetine nasıl gelecek
![]()
''ÇITAK... hem haftalık hemde SAT var, şortlamak lazım gelmez mi ? '' derseniz
İŞ YATIRIM'ın olduğu yerde bu fiyattan şort açılmaz
serefsizin biridir... tüm paranızı alır
ben trade edebilirim diyen varsa, küçük periyotlar ile (stoba sadık kalmak şartıyla ) şorta gir-çık yapabilir.
oturulacak poz longdur
Ne demiş sarı kafa
Muafiyet falan yok demiş![]()
Yer İmleri