Sayfa 129/296 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229 ... SonSon
Arama sonucu : 2361 madde; 1,025 - 1,032 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

Alıntı Originally Posted by bikmisbroker Yazıyı Oku
    Yarın sabah (cuma günkü kapanış seviyesinden açarsa) Long yapceksiniz tabii.
    LONG mu....ne LONG u ulen SHORT.....HEDEF 8500 ENDEKS....

ACILIR ACILMAZ short u cakacaksin.....lem siz TEHHHNIKCILER olmasa BEN ACIMDAN OLURDUM.....

kendi kodugun GRAF bunu soyluyor bana....ALIK.....ha ha ha

2.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku

ACILIR ACILMAZ short u cakacaksin.....lem siz TEHHHNIKCILER olmasa BEN ACIMDAN OLURDUM.....

kuzuyu dinyerek açılır açılmaz long vuracağım, sonuçları beni bağlar, kapanış tahminim bist100 için 9505,55

3. Babo hocam tebrikler

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku

Bir zamanlar İtalyan milli takımında da oynayan bir forvet oyuncusu vardı adı 'Salvatore Schilacci' idi..

Süpriz bir forvetti ve bizler onu izlerken soyadını kullanarak TV karşısında tezahürat yapardık!

Schilacci, Schilacci..

Geçen sene (2024) Eylül ayında rahmetli olmuş kendisi.

Ne Schilacciydi be! 😂😂

5.  Alıntı Originally Posted by Borsacı Beyefendi Yazıyı Oku
    Geçen bir kuzu haşlama yedim, leziz mi leziz...Gerçi bunun eti karttır ama idare ederiz...
    Güneysu olmasa danaya girer gibi kuzu emmiye gireceksiniz. Bir insanın nicki kuzu diye bu kadar vurulur mu. Şeker gibi adam

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Güneysu olmasa danaya girer gibi kuzu emmiye gireceksiniz. Bir insanın nicki kuzu diye bu kadar vurulur mu. Şeker gibi adam
    bikmişbroker, baba ile birlikte iki efsaneden biridir, onlar bugün bir şey yazmasa dahi, oldukları yerde saygı ile bekleriz, çizmeleri önemli dğeil, sadece borsada olun veya borsada olmayın demeleri dahi yeterli. bu ikisi dışında efsane yok ama malasef kestane çok, kestaneyi kebap yapanda olur, izleyende olur.

7.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    bikmişbroker, baba ile birlikte iki efsaneden biridir, onlar bugün bir şey yazmasa dahi, oldukları yerde saygı ile bekleriz, çizmeleri önemli dğeil, sadece borsada olun veya borsada olmayın demeleri dahi yeterli. bu ikisi dışında efsane yok ama malasef kestane çok, kestaneyi kebap yapanda olur, izleyende olur.
    Biri short diğeri long diyorsa ne yapacağız o zaman.

8.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Biri short diğeri long diyorsa ne yapacağız o zaman.
    bikmişbroker, geçmiş dönemde sadece euor grafik ile büyük döngüleri arardı, saatlik günlük işlem yapmaz, benim hatırladığım 4-5 tane altın vuruş döngüsü vardı. bugünde bikmişbroker short long yönü vermez.

Sayfa 129/296 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •