Sayfa 157/191 İlkİlk ... 57107147155156157158159167 ... SonSon
Arama sonucu : 1523 madde; 1,249 - 1,256 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. Öncelikle 20 ve 50 günlükler üzerinde kalıcı olmak lazım gelir, bilançolar gelmeye başlayacak. Sonrasında yeni makaslı çeyreğe gireceğiz, ikinci yarıyılda toparlanma bekliyordu bu sektörde global piyasalar makalelerden okudugumuza göre geçen senenin sonuna doğru. Tabi Trump politikaları o makaleleri çöp mu yapar yoksa tam tersi olur dinamo mu yapar bilemem. İkinci yarıyıl öncesinde hissederiz zaten ne olduğunu gerek iyi gerekse kötü anlamda diye düşünüyorum. Yine de tavsiye neyim olmasın.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2. Vurmasınlar kahpeye.. ytd

3.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Vurmasınlar kahpeye.. ytd
    Niye vurmasınlar kahpeye? Hacim ilk yarım saat lingonun epey bir önündeydi, lingo mu atağa kalktı yoksa bu mu saldı diye dedim. Dehhhhleyin yoksa kahpe kalacan.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

4. Endekis daytradeci vobcu olaraktan izlenimim bu hisse gitmiyorsa demek ki endekis de geri gelicek diye hipotez varsayım ve bilimum işkembei kübradan sallama yapılanbilür, bakalım Bist100 en yüksek 9491 görmüş, bizim uyuzda 16.62 görmüş.
    Hamdım Piştim Yandım

5. Bizim uyuzu dehlemeye başladılar, sıkıysa dehlemesinler
    Herkesi çekerim suyuniçine
    Hamdım Piştim Yandım

6. Dehleyin ulan develer klibimizi izleyelim, uzun zamandır izlemediydik.
    https://youtube.com/shorts/cq18AJUPi...T9duwAL67mVcv4
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Öncelikle 20 ve 50 günlükler üzerinde kalıcı olmak lazım gelir, bilançolar gelmeye başlayacak. Sonrasında yeni makaslı çeyreğe gireceğiz, ikinci yarıyılda toparlanma bekliyordu bu sektörde global piyasalar makalelerden okudugumuza göre geçen senenin sonuna doğru. Tabi Trump politikaları o makaleleri çöp mu yapar yoksa tam tersi olur dinamo mu yapar bilemem. İkinci yarıyıl öncesinde hissederiz zaten ne olduğunu gerek iyi gerekse kötü anlamda diye düşünüyorum. Yine de tavsiye neyim olmasın.. ytd
    Deniz gözlerinden (yeşil değil ama) muhabbet kaptım. Deniz 20 lik dişini çekmeye çalışıyor ha gayret..
    Kalbimin uğruna bir köle yaptım.

8. Hadi looo işlerim var, vaktim değerli bu aralar.
    Yumurtanın sarısı gitti dişinin yarısı. 20 lik. Sonrası zaten 22-50 hadi len kivirtma. Ytd

Sayfa 157/191 İlkİlk ... 57107147155156157158159167 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •