Sayfa 1/6 123 ... SonSon
Arama sonucu : 43 madde; 1 - 8 arası.

Konu: us20f portfolio reports

1. Arrow us20f portfolio reports

us20f olarak isimlendirdiğim içeriği %100 bist olan hisse senedi portföyümün sonuçlarını bu başlık altında paylaşmaya devam edeceğim.

yatırım yapmak yürümek gibi basit esaslarla temellendirilmelidir.

önce rahat koltuklarla vedalaşıp ayağa kalmak gerekir. bu sürüden ayrılmanın ilk adımıdır.
    istediğin hayat sana verilmez. onu inşa edersin, tuğla tuğla, gün gün.

2. Ha şöyle. Çok iyi olmuş. Şimdi bu portföydeki kağıtları, maliyet seviyelerini ve alım tarihlerini de açıklaman lazım ki şeffaf olsun, millet takip edebilsin.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli Forward dolar 43 TL alım kontratı ile portföyümü hedge'ledim.

3. Ayrıca alım kriterlerini, portföyünün kompozisyonu neye dayanarak oluşturduğunu da açıklasan fena olmaz. Bu portföydeki ağırlık hangi yönde, bankalar mı holdingler mi sanayi mi öğrenelim.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli Forward dolar 43 TL alım kontratı ile portföyümü hedge'ledim.

4. Portföyündeki ağırlığı neye ve hangi kriterlere göre belirledin bir yazıver.

5. us20f 14 nisan seans sonu

6. Exit yani pozisyonlardan çıkış stratejin nedir onu da öğrenelim.

7. Portföyün adı yanıltıcı, sanki ABD hisseleri portföyü gibi duruyor. İsmşni BİST20 olarak değiştirsen iyi olur bence.

8.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Ha şöyle. Çok iyi olmuş. Şimdi bu portföydeki kağıtları, maliyet seviyelerini ve alım tarihlerini de açıklaman lazım ki şeffaf olsun, millet takip edebilsin.
    hoşgeldin th. portföyden bahseden bir yazı hazırlamıştım ama sonra paylaşmamaya karar verdim.

henüz daha çok yeni ve doğmamış çocuğa don biçmek istemem. daha altını bile yenememişken burada portföy ve yapısı ile ilgili edilen her laf lafıgüzaftır.

sadece her şey yolunda giderse exit yapacağım zamanı az çok tahmin ediyorum. 2030 yılı şuan için makul görünüyor.

Sayfa 1/6 123 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •