Borsa çok tehlikeli artık. İmamoğlu yetmedi Bursa'ya soruşturma açmışlar.
Borsa çok tehlikeli artık. İmamoğlu yetmedi Bursa'ya soruşturma açmışlar.
işte ben birşey yazarsam boşa yazmam, yalan yazmam
geçen sene burada devletin borcunu... ekonominin durumunu yazdığımda
çoğusu İKTİDAR YANLISI yazılar ile, söylediklerimin altını boşaltmaya çalışıyordu
yok borç o kadar değil şu kadar diye
buyrun... işçisinin sigorta primini yatıramayan ekonomi
Türkiye Cumhuriyetinin borcunun 700 milyar dolar olması ile 300 milyar dolar olması arasında zerre kadar fark yoktur
onuda ödeyemez, ötekinide...
petrolünmü var, altının mı ? sanayin mi ? teknolojin mi ?.. hiçbiri
300'üde ödeyemezsin, 700'ü de...
zaten ben 700 veya 1,5 trilyon doları net rakam olarak değil... algıları oraya çekip, olayın vehametini anlatabilmek için şişirerek yazmıştım
Sayın Devlet Bahçeli'nin bugünkü son beyanları benim bugün yazdığım yazının sağlamasını bir kez daha yapıyor.Sn.Bahçeli uzun süredir,iktidar partisine nazik uyarılar yaparak yol gösteriyor.Anamuhalefete ise süreçle ilgili ağır eleştiriler yaparak bir an önce durması gereken/ gelmesi gereken yere gelmesini tavsiye ediyor.İktidara İmamoğlu ile ilgili süreci hızlandır derken,anamuhalefete hayal kurma masaya otur diyor . Çünkü iktidarın İmamoğlu hamlesi rasyonal değil ve süreci sekteye uğratacak bir adım.Anamuhalefet ise kendisi olmadan bu sürecin imkansız olduğunu ( bu benimde görüşüm zaten) biliyor ve işi zorlaştırıyor.Sn.Bahçeli de aslında benim söylediğim şeyi söylüyor taraflara oturun anlaşın,elinizi çabuk tutun.
Bana göre ülkenin normalleşmesi ve içinde bulunduğu durumdan çıkması CHP ve Ak parti anlaşmasından/ uzlaşmasından/ koalisyonundan geçiyor,bunun başka yolu da yok.Şayet bu 2015 yılında başarılsaydı,o günden bugüne çoğu şeyi yaşamazdık.
CHP ülkemizin temel taşlarından biridir.Sağduyu ile hareket etmelidir ve elini taşın altına koymalıdır.Chp ' nın olmadığı bir masadan demokratikleşme/ özgürleşme/ yargısal bir reform çıkmaz.
Sn.Bahçeli' nın son beyanları, bugün iktidar kanadı tarafından Nevruz 'un milli bayram olması için TBMM ' ye kanun teklifinin sunulması sürecin hızlı ilerleyeceğinin sinyalleri.
Dayı bu proje. Benim zamanım da üniversite imtihanına 1 milyon kişi giriyor 50 bini iyi okula gidiyordu öğretmenlik dahil. Bugün 7,5 milyon öğrenci var şuan okuyan üniversite de. Bir rahmetli arkadaşının oğlu ilahiyat okuyor son sınıfta şuan zekası ilkokul seviyesinde bu üniversite okuyor. Eskiden hukuk fakültesi tıp mühendis dedin mi üst seviye de okuyan para kazanan adam derdik. Bugün hukuk fakültesi mezunu avukat asgari ücret alıyor markette daha az çalışır daha fazla para alır.
mert abi nerelerde, görmedim bugün hiç ?
mert abi, bozkurt dayu, çıtak, katırcı bedri ve ALPER... vadeli masasında kumar oynuyor
https://www.facebook.com/reel/643880485129131
cuk oturmuş...
kağıt çalanın kim olduğunu biliyonuz![]()
Yer İmleri