Sayfa 508/957 İlkİlk ... 8408458498506507508509510518558608 ... SonSon
Arama sonucu : 7655 madde; 4,057 - 4,064 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bugün bence, bu karambolde ABD'den 50-60 Milyar koparırmıyız düşüncesindeler.

Filistinlileri satacaklar.

Demedi demeyin.
    Ne 50-60 milyar dolar gaymesi, masadaki paranın 10 milyar dolar gayme olduğu söyleniyor.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Ne 3'ü ne 5'şi 1 gayme olacak 1 diye bağırıyorlardı televizyonlarda.
    gaye abla da hala maaşını çekiyormuş tatlı tatlı

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ne 50-60 milyar dolar gaymesi, masadaki paranın 10 milyar dolar gayme olduğu söyleniyor.
    Mısırın 40 milyar borcu var, adil davranıp onada bizede 40-40 vermeleri lazım. Bu sırada bizimkiler 40 milyarı sisteme sokmak için doalrı yükseltirler. 2 milyon insan için 40 milyar çok bir rakam değil, seve seve verirler.

4.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Mısırın 40 milyar borcu var, adil davranıp onada bizede 40-40 vermeleri lazım. Bu sırada bizimkiler 40 milyarı sisteme sokmak için doalrı yükseltirler. 2 milyon insan için 40 milyar çok bir rakam değil, seve seve verirler.
    Seçimden sonra gelene 1 trilyon dolar borç bıraktı öyle gidecekler. Çok köklü değişiklikler çok acı reçete almamız gerekecek

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,956
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Seçimden sonra gelene 1 trilyon dolar borç bıraktı öyle gidecekler. Çok köklü değişiklikler çok acı reçete almamız gerekecek
    Onu gel 1.5 yapalım çalıp çırpmalarlan,reçete gerçekten çok ağır,bunun içinde yap işlet devret yok,çünkü bunu halk ödüyor yani ödetiyorlar bizde dahil...

6.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Onu gel 1.5 yapalım çalıp çırpmalarlan,reçete gerçekten çok ağır,bunun içinde yap işlet devret yok,çünkü bunu halk ödüyor yani ödetiyorlar bizde dahil...
    1 ya da 1,5 trilyon dolar. Bu ülkede bu kadar yolsuzluk hırsızlık oldu kaç tanesi geri alındı. O parayı kurtarmanın tek yolu ABD den geçer. ABD bunu ister mi bilmiyorum. ABD ile öyle mükemmel ilişki kurmalıyız ki İsviçre Malta her neredeyse ABD nin kuvvetli baskısı ile kurtarılır ancak.

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    geçen sene bana borç 1 bıçık (kıymalı pide sipariş eder gibi ) trilyon dolar diyen senmiydin dayı

ben öyle yazdımda... akape yalakaları, akit gastesi okuyucuları neredeyse öldürecekti beni

malumunuz ben gazla çalışıyorum... aman yazdıklarınıza dikkat edin... siz 1 dersiniz, be onu başka yerde 5 diye yazarım

dolar 85 gayme analizi yapmıştım başlıkların birine hangisiydi unuttum

Sayfa 508/957 İlkİlk ... 8408458498506507508509510518558608 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •