Sayfa 435/439 ÝlkÝlk ... 335385425433434435436437 ... SonSon
Arama sonucu : 3508 madde; 3,473 - 3,480 arasý.

Konu: TOASO - Tofaþ Oto Fabrikalarý

1.  Alýntý Originally Posted by Vtuncee Yazýyý Oku
    Yönetime sorulan sorularla alakalý herhangi bir yazý göremedim bildirimlerde.

Neler soruldu ?
    Stellantis konusu, elektrikli araçlar, hafif ticari pazarý ile alakalý soru soruldu mu acaba ?

Hastalanmasaydým gidecektim.
    Geçmiþ olsun.
    Egea bitince ne olacak soruldu. Projeler devam ediyormuþ modeli açýklamadýlar. Bi model verilecekmiþ ama ne olacagýný söylemediler.
    K0 üretiliyormuþ 2 vardiya ya çýkacakmýþ.
    Çok olumluydu kurul

2. Teþekkür ederim cevabýnýz için.
    Olumlu olmalarý güzel. 2 vardiya haberi çýkarda hisse fiyatý biraz hareketlenir.

Stellantisi de kitabýna uydurmaya çalýþýyorlar demek.

Yýllardýr bekliyoruz. Biraz daha bekleriz.

3.  Alýntý Originally Posted by dede_60 Yazýyý Oku
    Stellantis konusu bu ay

sonuçlanýr. Onayý mayýs

ayýnda biter diye bekliyorum

2025 mayýsta sonuçlanýr inþallah 1 sene geçmiþ sonuç yok beklenti büyük

4.  Alýntý Originally Posted by Hasan. Yazýyý Oku
    Geçmiþ olsun.
    Egea bitince ne olacak soruldu. Projeler devam ediyormuþ modeli açýklamadýlar. Bi model verilecekmiþ ama ne olacagýný söylemediler.
    K0 üretiliyormuþ 2 vardiya ya çýkacakmýþ.
    Çok olumluydu kurul
    Fransýz bir siteden araþtýrdýgým kadarýyla 2026 yýlýnda fiat panda fastback modeli üretime girecekmiþ bizim ülkeye verirler mi üretimi onu bilemiyorum

5.  Alýntý Originally Posted by rodrigo44 Yazýyý Oku
    Fransýz bir siteden araþtýrdýgým kadarýyla 2026 yýlýnda fiat panda fastback modeli üretime girecekmiþ bizim ülkeye verirler mi üretimi onu bilemiyorum
    Fastback Fas'ta ve Brezilya'da uretilecekmis. Bence Egea tarzi cok satilabilecek bir model daha uygun olur. Sedanlar dususte, ins SUV fln gelir.

6. Herkese selam. Stellantis anlaþmasýný rekabet kurulu onaylarsa bilançolarda ne zaman görebiliriz? Onay sürecinden hemen sonraki bilançoya yansýr mý acaba?

7. Stellantis olayýndan benim umudum kalmadý. Ýlk karar red þeklindeydi. 2 senedir devam eden bir süreç. Red kararýndan sonra ne deðiþecek te pozitife dönecek. Ama ben yine de ufak ufak eklemeye devam ederim bu seviyelerden.

8.  Alýntý Originally Posted by finans_mt Yazýyý Oku
    hedef 3 dolar
    önceden görmüþtü
    þimdi tofaþ için gelecek daha karanlýk.
    3 dolara az kaldý.
    oraya gelse bile alýnýr mý soru iþareti??

forum da ayný borsa gibi berbat hale gelmiþ, girmesi çýkmasý tasarýmý saçma sapan.

Sayfa 435/439 ÝlkÝlk ... 335385425433434435436437 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •