Sayfa 435/441 İlkİlk ... 335385425433434435436437 ... SonSon
Arama sonucu : 3526 madde; 3,473 - 3,480 arası.

Konu: TOASO - Tofaş Oto Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by Vtuncee Yazıyı Oku
    Yönetime sorulan sorularla alakalı herhangi bir yazı göremedim bildirimlerde.

Neler soruldu ?
    Stellantis konusu, elektrikli araçlar, hafif ticari pazarı ile alakalı soru soruldu mu acaba ?

Hastalanmasaydım gidecektim.
    Geçmiş olsun.
    Egea bitince ne olacak soruldu. Projeler devam ediyormuş modeli açıklamadılar. Bi model verilecekmiş ama ne olacagını söylemediler.
    K0 üretiliyormuş 2 vardiya ya çıkacakmış.
    Çok olumluydu kurul

2. Teşekkür ederim cevabınız için.
    Olumlu olmaları güzel. 2 vardiya haberi çıkarda hisse fiyatı biraz hareketlenir.

Stellantisi de kitabına uydurmaya çalışıyorlar demek.

Yıllardır bekliyoruz. Biraz daha bekleriz.

3.  Alıntı Originally Posted by dede_60 Yazıyı Oku
    Stellantis konusu bu ay

sonuçlanır. Onayı mayıs

ayında biter diye bekliyorum

2025 mayısta sonuçlanır inşallah 1 sene geçmiş sonuç yok beklenti büyük

4.  Alıntı Originally Posted by Hasan. Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun.
    Egea bitince ne olacak soruldu. Projeler devam ediyormuş modeli açıklamadılar. Bi model verilecekmiş ama ne olacagını söylemediler.
    K0 üretiliyormuş 2 vardiya ya çıkacakmış.
    Çok olumluydu kurul
    Fransız bir siteden araştırdıgım kadarıyla 2026 yılında fiat panda fastback modeli üretime girecekmiş bizim ülkeye verirler mi üretimi onu bilemiyorum

5.  Alıntı Originally Posted by rodrigo44 Yazıyı Oku
    Fransız bir siteden araştırdıgım kadarıyla 2026 yılında fiat panda fastback modeli üretime girecekmiş bizim ülkeye verirler mi üretimi onu bilemiyorum
    Fastback Fas'ta ve Brezilya'da uretilecekmis. Bence Egea tarzi cok satilabilecek bir model daha uygun olur. Sedanlar dususte, ins SUV fln gelir.

6. Herkese selam. Stellantis anlaşmasını rekabet kurulu onaylarsa bilançolarda ne zaman görebiliriz? Onay sürecinden hemen sonraki bilançoya yansır mı acaba?

7. Stellantis olayından benim umudum kalmadı. İlk karar red şeklindeydi. 2 senedir devam eden bir süreç. Red kararından sonra ne değişecek te pozitife dönecek. Ama ben yine de ufak ufak eklemeye devam ederim bu seviyelerden.

8.  Alıntı Originally Posted by finans_mt Yazıyı Oku
    hedef 3 dolar
    önceden görmüştü
    şimdi tofaş için gelecek daha karanlık.
    3 dolara az kaldı.
    oraya gelse bile alınır mı soru işareti??

forum da aynı borsa gibi berbat hale gelmiş, girmesi çıkması tasarımı saçma sapan.

Sayfa 435/441 İlkİlk ... 335385425433434435436437 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •