Sayfa 731/735 İlkİlk ... 231631681721729730731732733 ... SonSon
Arama sonucu : 5878 madde; 5,841 - 5,848 arası.

Konu: Yatırım Fonları XI

1.  Alıntı Originally Posted by kerem_goksoy Yazıyı Oku
    Bir bankadaki TEFAS fonlarını başka bir bankaya aktarabiliyor muyuz? Yoksa satıp tekrar almak mı gerekiyor? İşbankası saçma sapan "yatırım hesabı saklama ücreti" almaya başladı.
    Teorik olarak oluyor gibi görünse de pratik de mümkün olmuyor. Satıp diğer bankadan tekrar almak en kısa çözüm.

Vadeli de park eden parayi baska bankaya yollayim hesabi da kapatayim yani bunu istiyo banka
    bir mt ile gorusmek lazim ne zamandir konusmuyoruz

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Her ay bakıyorum extralara 20-30 kesmiş.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

3.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Vadeli de park eden parayi baska bankaya yollayim hesabi da kapatayim yani bunu istiyo banka
    bir mt ile gorusmek lazim ne zamandir konusmuyoruz
    Vaaay kardeşim servetbey nasılsınız. Değerli yorumlarınızı daha sık görmek isteriz. Saygılar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,126
    Bu hafta sonu likitlerin getirisi fena değildi normale dönmüş,tabiki böyle oynak piyasada güvenirliği yok...Altın fonları tekrar coşmaya başladı,3200 üstünde ons,beklenti 3500 üstü,ama bir düzeltme yapma olasılığıda var oda 2900 demek tekrarında...ytd.

5. yatırım yapacak yer bulamaz oldum neredeyse ev alacağım bu gidişle bilmem akıllıca mı olur, altın çok çıktı diyorum uzak duruyorum, hisse yoğunlara bakıyorum borsa güven vermiyor, yabancı fonlardan alayım desem trump denen delinin çıkıp ne diyeceği belli değil, borçlanma ve ppf ler bir düşük bir yüksek getiriyor çok dengesiz, kısa vadeli serbestlerden devam ediyorum şimdilik ama nereye kadar zaten enflasyona yeniliyoruz bir yerden sonra onlar da düşecek.

6. Dövizdeki artış aylık faiz getirisinden fazla olamaz izin vermezler buna euro dahil en iyisi faiz veya serbest likit fon..

7. 30 Nisan sonrası stopaj nasıl olur, artar mı düşer mi sizce dostlar?

8. Faizler arttı

Sayfa 731/735 İlkİlk ... 231631681721729730731732733 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •