Sayfa 893/905 İlkİlk ... 393793843883891892893894895903 ... SonSon
Arama sonucu : 7233 madde; 7,137 - 7,144 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. MG nin de yaz aylarinda fabrika kurulacağı haberleri çıkamaya basladi.Yer Manisa mi olacak bekleyip göreceğiz.

SM-G991B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by aslanselim Yazıyı Oku
    Yahya, Receb'in oglidir

23106RN0DA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Doğru bilgi, benim araştırmama göre de Ahmet Beyle kardeşlermiş.

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Teşekkürler, icraatlarını pek beğenmiyor, kendi icraatları nasıl acaba.
    Nasıl olacak! kendi şirketinin durumuna bakmadan atıp tutuyor işte. Genel kurula katıldım, Yahya Bey kendisini temsilen vekil tayin etmiş, resmen genel kurulu sabote ettiler. Ahmet Bey önceleri her soruya ve eleştirilere sabırla cevap verdi ama oturumun sonuna doğru artık sabrı taştı, maddeler bittikten sonra oturumu sinirli bir şekilde kapattı. Anladığım kadarı ile iki kardeş arasında bir husumet var nedendir bilinmez?

4.  Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    Nasıl olacak! kendi şirketinin durumuna bakmadan atıp tutuyor işte. Genel kurula katıldım, Yahya Bey kendisini temsilen vekil tayin etmiş, resmen genel kurulu sabote ettiler. Ahmet Bey önceleri her soruya ve eleştirilere sabırla cevap verdi ama oturumun sonuna doğru artık sabrı taştı, maddeler bittikten sonra oturumu sinirli bir şekilde kapattı. Anladığım kadarı ile iki kardeş arasında bir husumet var nedendir bilinmez?
    Ben de öyle tahmin etmiştim, nerdeyse tüm maddelere şerh koymak aile içi rekabete işaret ve en yağlısı bu devasa liman bence, aynısı Aksa'da var, her genel kurulda bunun gibi itirazlar oluyor ama başkan çoğunluğuyla hava alıyor.
    Şahsen hisse fiyatından başka her türlü girişimleri olumlu görüyorum, özellikle Ege denizindeki limanı 100'er metre büyütme.
    Genel kurula katılmışsınız, sizin genel gözlemleriniz neler sayın Bağbozumu.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Ben de öyle tahmin etmiştim, nerdeyse tüm maddelere şerh koymak aile içi rekabete işaret ve en yağlısı bu devasa liman bence, aynısı Aksa'da var, her genel kurulda bunun gibi itirazlar oluyor ama başkan çoğunluğuyla hava alıyor.
    Şahsen hisse fiyatından başka her türlü girişimleri olumlu görüyorum, özellikle Ege denizindeki limanı 100'er metre büyütme.
    Genel kurula katılmışsınız, sizin genel gözlemleriniz neler sayın Bağbozumu.
    Yani benim gözlemlerim genelde olumlu. Ben yatırım yaparken şirketlerin finansal verilerine, karlılığına, temel analizine ve patronun güvenilirliğine dikkat ederim. Ege gübre, bana göre bu ilkelerin tamamına yakını karşılıyor diyebilirim. Şirketin iki ortağının, üstelik kardeş ise, fikir ayrılıklarının olması olumsuz bir durum tabi ki. Ancak Kemal Beyin dolaylı yoldan %12,01 ortaklığı olsa da yönetimde ve icra da olmaması şimdilik önemli bir sorun oluşturmuyor gibi.

6.  Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    Yani benim gözlemlerim genelde olumlu. Ben yatırım yaparken şirketlerin finansal verilerine, karlılığına, temel analizine ve patronun güvenilirliğine dikkat ederim. Ege gübre, bana göre bu ilkelerin tamamına yakını karşılıyor diyebilirim. Şirketin iki ortağının, üstelik kardeş ise, fikir ayrılıklarının olması olumsuz bir durum tabi ki. Ancak Kemal Beyin dolaylı yoldan %12,01 ortaklığı olsa da yönetimde ve icra da olmaması şimdilik önemli bir sorun oluşturmuyor gibi.
    Kemal bey Bagfs'dak sıkıntılardan etkilenmiş sanırım ama Bagfs bedelli işi biterse normale döner belki, onların kurullarında da hesap soran var mı bilinmez.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

7. sonunda birbirlerine düştüler....beter olun....

Alıntı Originally Posted by miper Yazıyı Oku

sonunda birbirlerine düştüler....beter olun....
    Onlar beter olursa bizde beter oluruzİnsan kendi kendine beddua eder mi

Sayfa 893/905 İlkİlk ... 393793843883891892893894895903 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •