Sayfa 332/333 İlkİlk ... 232282322330331332333 SonSon
Arama sonucu : 2663 madde; 2,649 - 2,656 arası.

Konu: ULKER - Ülker Bisküvi

1.  Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Psikolojik vaka olarak zenginliğin verdiği bir şımarıklık var.,,,,ne yaparsam yapayım para bitmiyor duygusu.
    5.4 milyar dolar 38 tl den 205 milyar tl ediyor.
    Ne alsanız,nasıl yerseniz yeyin,para bitmez.
    Dolayısı ile insanlar farklı yönlere başvurabiliyor.
    Hissenden geri alım yapın deseniz yapmazlar.
    Siz de gayet iyi bilirsiniz ki Murat Beye biçilen 5,5 Milyar Dolarlık servet,Grubun Şirketlerindeki paylarının Borsalardaki karşılığıdır..Öyle 205 Milyar Tl. gibi meblağlar harcanmaya hazır vaziyette beklemiyor..

Hisse demek anında nakit demek,satışta 2 gün sonra elinize geçer.Arsaya benzemez.

İhtiyacı olmadığı için hepsini satması da gerekmiyor.

4. Bilancoya baktim , pek anlamadim..2024 sonu itibari ile bitmis gibi anladim ama emin olamadim.. Soralim bari bir bilen vardir dedim....
    Ulkerin bugun itibari ile ertelenmis vergi borcu varmidir ???

Onumuzdeki bilancolarda etelenmis vergi odemesi ile ilgili bir kalemle karsilasacakmiyiz ??

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,744
    Blog Entries
    6
    olağanüstü şemsiye formasyonundan sonra kağıt bir türlü yolunu bulamadı.
    arkadaşlar 120 üstüne atıp oralarda tutunamıyorsa nahoş durum aynen devam eder sürün babam sürün.

Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

6. O şemsiye formasyonu bist içindeki hisselrin yüzde doksan sekizinde var.
    Bu hisse yaklaşık 5 fk ile işlem görmeye devam ediyor. İlk çeyrek bilanlanço iyi gelmesi durumunda, bakalım gene bu fiyatlama devam ediyor olacakmı.
    Bir şey kalmadı şunun, şurasında.!

7.  Alıntı Originally Posted by gazeteci Yazıyı Oku
    O şemsiye formasyonu bist içindeki hisselrin yüzde doksan sekizinde var.
    Bu hisse yaklaşık 5 fk ile işlem görmeye devam ediyor. İlk çeyrek bilanlanço iyi gelmesi durumunda, bakalım gene bu fiyatlama devam ediyor olacakmı.
    Bir şey kalmadı şunun, şurasında.!
    Hic bir halt olmaz,isterse ceyreklik 3-4 milyar kar aciklasin.
    Bok gibi doviz borcu celladin kilici gibi sallaniyor orda. Yarin sabah kalktiginda dolarin 70-80 lira olmayacaginin garantisi varmi !....
    Ulke koltuk hirsi icin herseyi yapacaklarin elinde oyuncak durumunda. Malesef muhalefette ayni durumda. Onun icin bizim borsada yuksek doviz borcu olan sirketlerde durmak gerizekaliliktan baska bisey degil.

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Ülker hissesi hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler mutlaka bu formu takip etmeliler. Çünki burada çok değerli, bilgili ve dili düzgün yatırımcılar var.

Sayfa 332/333 İlkİlk ... 232282322330331332333 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •