BFREN 22.04.2025 11:00 Crowne Plaza Bursa Convention Center & Thermal Spa Zümrüt Salonu
Odunluk Mahallesi Akpınar Caddesi No:17 16110 7gün var
BFREN 22.04.2025 11:00 Crowne Plaza Bursa Convention Center & Thermal Spa Zümrüt Salonu
Odunluk Mahallesi Akpınar Caddesi No:17 16110 7gün var
Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Arabam altmış model
Yokuşları çıkmıyor
Güzelleri gördükçe
Firenleri tutmuyor
A benim sersem yarim
Gız seni bir yol öpsem
Söz verdin de gelmedin
Ben sana küstüm yarim
Tarlanın tezeklisi
Fistanın ipeklisi
Sarıldıkça dat verir
Gızların göbeklisi
A benim sersem yarim
Gız seni bir yol öpsem
Söz verdin de gelmedin
Ben sana küstüm yarim
Şu Akkuş'un başında
Garga da geçiyor garga
Gız ben seni almıyom
Dalga da geçiyom dalga
A benim sersem yarim
Gız seni bir yol öpsem
Söz verdin de gelmedin
Ben sana küstüm yarim
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
sevgili bfren..
acil bir nakit ihtiyacıma binaen, iki bilemedin üç tavanlık bir aksiyona ihtiyacım var..
aklıma sen geldin.. :P
İşBankası borsa ekranında,Bfren haber detayı--SPK iki bedelli bir bedelsiz sermaye artımını onayladı.-18 04 2025 ---23.38.55 Bfren mevcut 30 milyon artırım sonrası 122 milyon BEDELLİ artıracak. Satış türü ''Halka arz'' Bu ne demek?Bilinen bir haber mi ? Görüşleriniz ?
BFREN 611% 217.523.480 30.600.000 hala yüzde 611 bedelsiz potansiyeli var!Egeen alacağımıza tüm sermayeyi buna yükleseymişiz![]()
genel kurul yarın
Odunluk Mahallesi Akpınar Caddesi No:17 16110
Yer İmleri