Yukarıdakileri niye paylaştım biliyor musunuz?İşte bu yüzden Bayraktarın distribütörü olduğu markayı Ali Koç ticari zekası ve vizyonu ile nasıl aldı eğer ki şimdi Bayraktarda olsaydı neler olurdu neler?
PSA Grubunun (Peugeot-Citroen) Yönetim Kurulu Üyesi ve Ortadoğu-Afrika Operasyonları Başkan Yardımcısı Jean-Christophe Quemard, Türkiyede otomotiv pazarının bu yıl 1 milyon adet seviyelerine yaklaşacağının öngörüldüğünü belirterek,Pazar olumlu gelişirken, biz de grup olarak Türkiye pazarında önemli bir atılım yapacağız dedi. Quemard, Bayraktar ve PSA gruplarının çok dinamik bir yapıya sahip olduklarını belirterek, şunları kaydetti: Bayraktar Grubuyla son derece verimli ve dostluğa dayanan bir işbirliğimiz var. Çünkü çok iyimser, insani yanı yüksek ve akılcı partnerimiz var. Türkiye sürekli büyüyor, böyle bir pazarı göz ardı etmeniz mümkün değil.
Dünyanın en büyük distribütörü
Bayraktar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bayraktar Citroenin dünyadaki en büyük distribütörü olduklarını belirterek, Citroen, otomobilin tarihi boyunca çığır açan devrimlere ve büyük buluşlara imza atmış bir marka. 1995ten bu yana yaptığımız çalışmalarımızı rakamlarla ifade etmek gerekirse 270 bin araç satışı, 2 milyonun üzerinde servis girişi bunun yanında da 40 bine yakın Türkiye üretimi Nemo satışı gerçekleştirdik. Geldiğimiz noktada, Türkiye geneline yayılmış, beşi grubumuza bağlı olmak üzere, 53 satış noktası ve 1.500den fazla çalışanıyla Türkiyedeki tüketicilerimize hizmet veren büyük bir aileyiz değerlendirmesini yaptı. Bu yıl için 32 binin üzerinde araç satışı gerçekleştirip, pazar paylarını yüzde 3.6nın üzerine çıkaracaklarını öngördüklerini aktaran Bayraktar, 2017 ve sonrasında pazar payımızı yüzde 4.5in üzerine çıkartmayı hedefliyoruz dedi.
Ve sene 2025
!İşte Bu yüzden Egeene yabancı ortaklık lazım reklam iyi yapacak birileri lazım zaman değişiyor!Miskilim Citroen ve Peugeot verilir mi be!
Tofaş / Stellantis devralma işlemine onay verildi.
Bu iş gerçekten büyük bir iş , Otomotiv pazarında ciddi bir payla sahibi oldu.
Bunun etkisini şirket orta ve uzun vadede ciddi şekilde görecektir.
Kafadan pazar payını iki katına çıkardı.
Hesap ortada.
Bu anlaşma #toaso da her şeyi değiştirdi.
Bu twit de burada dursun.

Yer İmleri