Konuşma özürlü CEO işi gücü bırakmış sattığı hisseyi toplamaya çalışıyor, toplayamadığı içinde bir aşağı bir yukarı dolaştırıp duruyor. Hisseyi toplayamadığı gibi aşağı basarken bile hisse dağıtmış oluyor, çok acınası ve çaresizsin. YTD
Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Kızsamda size katılmıyorum.
Kültür farkı
Ahlak farkı
Patronlarda olanlar genelde böyle beraber büyüyelim birlikte kazanalım demiyorlar patronların çoğu.
Küçük yatırımcıyı işi olunca hatırlarlar yoksa geneli sırtlarındaki kambur gözüyle bakar.
Sabreden derviş misali ben bekliyeceğim.
Diğer yatırımcılar ve ÜLKEM ekonomisi için yaşasın şirketler.
Kural koyucuların bu düzeni sağlaması gerekir.Küçük ortaklarıda ortak gözü ile bakan patronları desteklemeliyiz.Koç lar
Hemen bilanço ne zaman gelecek beyan eden temetüyü açıklayan.
Kamuda temettü vergisinden vaz geçmeli bu mantıkla çifte vergi almış oluyor zaten.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Sevgili kubilayayhan23 gunlerce şirkete posta atip cevap alamadiysak hala neyini savunalim?Bizi duymayan duysa da önemsemeyen bir anlayış ile karşı karşıyayız.Lafa gelince yatırımcının zarar görmemesi edebiyatı yapıyorlar!O yüzden cimerden başladım yazmaya ihracatçıya verdiğiniz desteğin 0nda birini şu küçük yatırımcının serzenişine vermediniz.
Yer İmleri