Sayfa 480/640 İlkİlk ... 380430470478479480481482490530580 ... SonSon
Arama sonucu : 5116 madde; 3,833 - 3,840 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Dolar ve Euro gitmiyor tam tersi düşüyor !..
    Avro borç dan dolayı eksi yazarmıyızki?

Yada Volvo ile Mercedes e satışlarımız varsa orayı karşılarmiki?YTd.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

2. Konuşma özürlü CEO işi gücü bırakmış sattığı hisseyi toplamaya çalışıyor, toplayamadığı içinde bir aşağı bir yukarı dolaştırıp duruyor. Hisseyi toplayamadığı gibi aşağı basarken bile hisse dağıtmış oluyor, çok acınası ve çaresizsin. YTD

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,474
     Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Avro borç dan dolayı eksi yazarmıyızki?

Yada Volvo ile Mercedes e satışlarımız varsa orayı karşılarmiki?YTd.
    Keşke batsa varsın benim param da batsın.Şartlar iyiyken ne yaptı ki borcu avro olsa da aynı dolar olsa da aynı!Egeteche sermaye aktaracağına bir şirket daha alıp yatay mı dikey mi üç bükey mi büyüseydi!!!

Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Keşke batsa varsın benim param da batsın.Şartlar iyiyken ne yaptı ki borcu avro olsa da aynı dolar olsa da aynı!Egeteche sermaye aktaracağına bir şirket daha alıp yatay mı dikey mi üç bükey mi büyüseydi!!!

Kızsamda size katılmıyorum.

Kültür farkı

Ahlak farkı

Patronlarda olanlar genelde böyle beraber büyüyelim birlikte kazanalım demiyorlar patronların çoğu.

Küçük yatırımcıyı işi olunca hatırlarlar yoksa geneli sırtlarındaki kambur gözüyle bakar.

Sabreden derviş misali ben bekliyeceğim.

Diğer yatırımcılar ve ÜLKEM ekonomisi için yaşasın şirketler.

Kural koyucuların bu düzeni sağlaması gerekir.Küçük ortaklarıda ortak gözü ile bakan patronları desteklemeliyiz.Koç lar

Hemen bilanço ne zaman gelecek beyan eden temetüyü açıklayan.

Kamuda temettü vergisinden vaz geçmeli bu mantıkla çifte vergi almış oluyor zaten.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku

Kültür farkı

Ahlak farkı

Patronlarda olanlar genelde böyle beraber büyüyelim birlikte kazanalım demiyorlar patronların çoğu.

Küçük yatırımcıyı işi olunca hatırlarlar yoksa geneli sırtlarındaki kambur gözüyle bakar.

Kural koyucuların bu düzeni sağlaması gerekir.Küçük ortaklarıda ortak gözü ile bakan patronları desteklemeliyiz.Koç lar

Kamuda temettü vergisinden vaz geçmeli bu mantıkla çifte vergi almış oluyor zaten.
    Cümlelerinizin çoğu devrik cümle, CEO’nun akrabasımısınız yoksa ? YTD

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,474

Kültür farkı

Ahlak farkı

Buyrun katılıp katılmamak için bu tablo yeter!Bankalar giderken katılmayan banka gördünüz mü?İlk beş yükselenin dördü Bangladeş borsasında işlem gören otomotiv yan sanayi olmalı!

Bir de bfrende tavanda bekleyene bakın isterseniz!yuzde 1225 Bedelsizde bile bu kadar bekleyen ya var ya da yoktu!
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Alıntı Originally Posted by Hedef2019 Yazıyı Oku
    Cümlelerinizin çoğu devrik cümle, CEO’nun akrabasımısınız yoksa ? YTD
    Günlerce şirkete e posta attım anlaşma için lakin akraba bile olsak gene eleştiririm.

Batmasın derim patron ise beni ilgilendirmez.

Dinleseler ve küçük ortaklarada değer verseler daha iyi olmazmıdır.

Ne akrabası yahu YUH.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,474
    Günlerce şirkete e posta attım anlaşma için lakin akraba bile olsak gene eleştiririm.

Batmasın derim patron ise beni ilgilendirmez.

Dinleseler ve küçük ortaklarada değer verseler daha iyi olmazmıdır.

Ne akrabası yahu YUH.
    Sevgili kubilayayhan23 gunlerce şirkete posta atip cevap alamadiysak hala neyini savunalim?Bizi duymayan duysa da önemsemeyen bir anlayış ile karşı karşıyayız.Lafa gelince yatırımcının zarar görmemesi edebiyatı yapıyorlar!O yüzden cimerden başladım yazmaya ihracatçıya verdiğiniz desteğin 0nda birini şu küçük yatırımcının serzenişine vermediniz.

Sayfa 480/640 İlkİlk ... 380430470478479480481482490530580 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •