Sayfa 373/471 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423 ... SonSon
Arama sonucu : 3761 madde; 2,977 - 2,984 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

1.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku

...onların yalakası,şöyle diyor biz anayasa ne demiş falan ne demiş ona bakmayız RTE ne derse ona bakarız,peki hak,hukuk,adalet ve demokrasi nerede o zaman bende bunu soruyorum ???
    Böyle bir milletin nesine gerek bu değerler.

Hak hukuk adalet ve demokrasi arayışı yok onların gündeminde,

Haksız kazanç, ayrıcalık ve kişisel çıkar var.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,101
    Ülke kanalı yönetmeni var adı hasan öztürk,çoğu kere kanal,kanal boy gösteriyor ve laubali şekilde bacak,bacak üstüne atıp birşeyler geveliyor bu yandaş yalayıcı,ekşide birisi yazmış ''bu adam ciddi ciddi chplilerin imamoglu'nun diplomasini aldigini iddia etti.

oldugu programi izleme hatasi yaptim ''....adam devamlı üfürüyor,şu sıralarda habertürkte

3. İki tane kafa var, biri onlarca yıldır laiklik anlatıyor, komisyon kuruyor, kurultaya gidiyor.

Öbür kafa 1.400 yıldır, orucu neler bozar öğrenemedi bugün hala soruyor.

Ömrümün yarısından çoğunu yurt-dısında geçirdim.

Ben bu kadar düşük seviye bir zeka ve cehalete rastlamadım.

Sen ona hak, hukuk, adalet dersen, bir gözünü kısıp, komünist bu diyor, bundan öte okuması yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,101
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Böyle bir milletin nesine gerek bu değerler.

Hak hukuk adalet ve demokrasi arayışı yok onların gündeminde,

Haksız kazanç, ayrıcalık ve kişisel çıkar var.
    Ve 23 sene boyunca milletin gözüne bakarak bunu yaptılar,yani her pisliği yap suçlu CAHAPE öyle diyordu yine gündemde,uçuyormuş Türkiyede eee, buna engel CAHAPE olmuş,halkı ve gençleri kışkırtıp ülkeyi dışarıya şikayet ediyormuş,kırmızı meşin para peşin, adam çok kötü niyetli herşeye bir çare bulma gayretinde,bir dava vardı kötü komşu şikayetimizde 10 sene önce vs,hakim kararı okudu dava bizim lehimize sonuçlandı,kapı çıkışında hakim kulağıma eğildi uğraşma boşuna dedi,ben böylelerin davasına çok girdim,kesinlikle kötülüğünden vazgeçmezler,en kısa zamanda bulunduğunuz yeri değiştirin dedi,aynen bu olayda ona benziyor,yani zat bizi ülkemizdenmi kovmak istiyor

5.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    ..çıkışında hakim kulağıma eğildi uğraşma boşuna dedi,ben böylelerin davasına çok girdim,kesinlikle kötülüğünden vazgeçmezler,en kısa zamanda bulunduğunuz yeri değiştirin dedi,aynen bu olayda ona benziyor,yani zat bizi ülkemizdenmi kovmak istiyor :
    Garip gelecek ama bu durum Kanada'da böyle.

Avukatlar müvekkillerini savunurken, bir taraftan da kulağına, ne yap yap kurtul bu evden diyorlar.

Kötüyle uğraşmak zor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,101
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Garip gelecek ama bu durum Kanada'da böyle.

Avukatlar müvekkillerini savunurken, bir taraftan da kulağına, ne yap yap kurtul bu evden diyorlar.

Kötüyle uğraşmak zor.
    aynen.

7. Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,101
    Bahçeli zatı devamlı uyarıyor,acaba kasımda erken seçim olabilirmi ?,bide ülkenin kanını emen bir gurup var zata yakın ve onun kanadı altında palazlanmış,şu anda zatı onlar ayakta tutuyor bunların sözünü dinlemek mecburiyetinde,çünkü biliyorlarki bu halk iyice bilinçlendi bizi buldozer gibi ezip geçer ufak bir falsoda düşündesindeler,bu kitle zatı devamlı ileriye iteliyorlar,mesela ATV kanalı başta olmak üzere,adamlar hala ortalığı karıştırma peşinde...,ama balçıklada güneş sıvanmaz ergeç hesap verilecek.

Sayfa 373/471 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •