-
LYDYE taban yemiş 16.000 cıvarında,bizimki 800 sınırında
,sonuç ne olacak merak ediyorum,önceki bayram öncesi 900 üstündeydi,şimdi ikinci bayram geliyor,bilançoda var bakalım fiatı ne olacak.
-
Bugün cuma senin günün çek bir tavan...
-
Takılı plak gibi 787'de dondu kaldı LYDYE 16.OOO-18.000 arasında
...aralarındakl fark 20 kat
-
Bugün %8 yaptı 850 oldu,kapanış 845-900 üstüne atmadıkça bir halt olmaz,12 mayısta genel kurul var bende gideceğim,sanırım genel kurul yaklaştıkça ivme yukarı gibi, göreceğiz,perşembe akşamı bilanço bekleniyor,bakalım nasıl gelecek,acaba yine karları giderleremi aktaracaklar göreceğiz,bilanço açıklama tarihinide uzatma durumları mevcut,bunu çoğu kere yapmışlardır,hisse fiatıda çok düşük kaldı...
-
Önceki bilanço Zarar-774.313.870 açıklamıştı,çok ironiydi,tüm gıda sektörlerinin revaçta olup kar yazması bunun rekor seviyed zarar açıklaması çok ironiydi,neymiş ben ky sırtından kazandım,yaptığım karlarıda onlardan çaldım,guya harcaması çokmuş,ulen zaten halka açıklık durumun sıfıra yakın,önce onu düzelt,ihtisaslı sermeye artırımına git,Fiili Dolaşımdaki Pay Oranı0,53% olurmu,1 bile değil,en aşağı 5 olsunki bak gör nasıl hisse pirim yapıyor,önceki müdürün basiretsizdi,yeni müdür gelir gelmez ihsan rekor zararları ona yıkmış,neyse esasında çok söylenecekler varda şimdilik kalsın,12 mayıs toplantısı çok çetin geçecek,önce şu bilançoyu görelim bakalım...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri