Sayfa 732/735 İlkİlk ... 232632682722730731732733734 ... SonSon
Arama sonucu : 5878 madde; 5,849 - 5,856 arası.

Konu: Yatırım Fonları XI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,126
    Bu hafta likit fonların getirisi çok iyiydi yine,düştüğü zaman tam düşüyor,çıktığında düştüğünden fazla çıkıyor,temennim böyle gitsin,çünkü bayağı likit fondayım,eurobontlarımda var tökezleme,altın fonumda süper gidiyor,ama onlar likin fonlarımın 10/2 kadar,borsa %10 anca,döviz %1,zaten erobont döviz demek,dövizdeki baskı bontlarımıda etkiliyor.

2. PPF ler coşmuş.
    Serbest PPF ler 0.6 kadar aşağıda kalmış.

RPP 0.199
    GJH 0.13

neye elimizi atsak kurutuyoruz...

3. DUH HEDEF PORTFÖY UFUK HİSSE SENEDİ SERBEST FON (HİSSE SENEDİ YOĞUN FON) dün %4.5 bugün de %15 getirmiş. Daha yepyeni bir fon. ne alıyorlar, satıyorlar acaba merak ettim. Üstelik tefasta işlem gören bir fon. Gerçi aynı şekilde tepetaklak aşağı gitmesi çok olası da insanın canı çekiyor be. Yatay piyasada %15 ne demek...

4. Günaydın arkadaşlar,
    15 gün için tercih edilebilir PPF ları hangileri olabilir.

5.  Alıntı Originally Posted by ozbek Yazıyı Oku
    Günaydın arkadaşlar,
    15 gün için tercih edilebilir PPF ları hangileri olabilir.
    nsp, hph
    .......

6.  Alıntı Originally Posted by tele vole Yazıyı Oku
    DUH HEDEF PORTFÖY UFUK HİSSE SENEDİ SERBEST FON (HİSSE SENEDİ YOĞUN FON) dün %4.5 bugün de %15 getirmiş. Daha yepyeni bir fon. ne alıyorlar, satıyorlar acaba merak ettim. Üstelik tefasta işlem gören bir fon. Gerçi aynı şekilde tepetaklak aşağı gitmesi çok olası da insanın canı çekiyor be. Yatay piyasada %15 ne demek...
    Fon viopta işlem yapıyor. Sanırım birde kaldıraçlı. Saygılar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,826
     Alıntı Originally Posted by tele vole Yazıyı Oku
    DUH HEDEF PORTFÖY UFUK HİSSE SENEDİ SERBEST FON (HİSSE SENEDİ YOĞUN FON) dün %4.5 bugün de %15 getirmiş. Daha yepyeni bir fon. ne alıyorlar, satıyorlar acaba merak ettim. Üstelik tefasta işlem gören bir fon. Gerçi aynı şekilde tepetaklak aşağı gitmesi çok olası da insanın canı çekiyor be. Yatay piyasada %15 ne demek...
    Yeni çıkan fonlara bence ihtiyatlı yaklaşmak lazım. Fonun kısa vadeli yüksek getirilerine aldanıp hemen yüklü giriş yapmaktansa illa almak isteniyorsa çok az miktarda alıp öyle takip etmeyi tercih ederim.

8.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Bu hafta likit fonların getirisi çok iyiydi yine,düştüğü zaman tam düşüyor,çıktığında düştüğünden fazla çıkıyor,temennim böyle gitsin,çünkü bayağı likit fondayım,eurobontlarımda var tökezleme,altın fonumda süper gidiyor,ama onlar likin fonlarımın 10/2 kadar,borsa %10 anca,döviz %1,zaten erobont döviz demek,dövizdeki baskı bontlarımıda etkiliyor.
    PPF olayı bitti iyi yerden Euro mantılı 3 ay sonra 50 tl yi bekliyorum

Sayfa 732/735 İlkİlk ... 232632682722730731732733734 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •