Sayfa 78/92 İlkİlk ... 2868767778798088 ... SonSon
Arama sonucu : 735 madde; 617 - 624 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - X

1. Ak Portföy Altıncı Serbest (Döviz) Fon fiyatı, Ak Portföy'ün sitesinde olması gereken fiyatta, fakat Akbank'ın internet bankacılığında Cuma günkü fiyatında takılı kalmış. Tutan varsa kontrol etsin.

Alıntı Originally Posted by Midichlorian Yazıyı Oku
    7,5 stopajlıları satmıştın sanırım, tekrardan 15 stopajlı ppf mi alacaksın?
    Evet.mecburen hepsinde 15 nasılsa en cok getiri nerdeyse oraya.

3. Simitçiler bile altın almaya başlamış dikkat etmek lazım… avro ve altında düzeltme zamanı .

4. Dcb 0.260, Ppj 0 264 , Bgp 0.2703, Ppn 0.2638
    Salı-Çarşamba iki günlük getiriler.Perşembe günü dcb ve ppj satıp ppn almayı düşünüyordum getiriler birbirine yaklaşmış serbest para piyasası fonlarıyla devam edeceğim gibi.

5.  Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Dcb 0.260, Ppj 0 264 , Bgp 0.2703, Ppn 0.2638
    Salı-Çarşamba iki günlük getiriler.Perşembe günü dcb ve ppj satıp ppn almayı düşünüyordum getiriler birbirine yaklaşmış serbest para piyasası fonlarıyla devam edeceğim gibi.
    Sn. yolgider, tefasa henüz yansımamış, haftasonu veya resmi tatil günü getirilerine nereden bakıyorsunuz?
    Son düzenleme : tantrum; 23-04-2025 saat: 13:22.
    Burada yazdıklarım kendi kişisel görüşüm olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Dcb 0.260, Ppj 0 264 , Bgp 0.2703, Ppn 0.2638
    Aynen bende bugun tatil olduğunu sen yazınca satışı iptal ettim pru devam edicem .

7.  Alıntı Originally Posted by tantrum Yazıyı Oku
    Sn. yolgider, tefasa henüz yansımamış, haftasonu veya resmi tatil günü getirilerine nereden bakıyorsunuz?
    e yatırımcı üzerinden.

8.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Evet.mecburen hepsinde 15 nasılsa en cok getiri nerdeyse oraya.
    30 nisanda stopaj konusunda değişiklik olabilir.10 belki 7,5'a çekebilirler.

Sayfa 78/92 İlkİlk ... 2868767778798088 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •