Sayfa 412/418 İlkİlk ... 312362402410411412413414 ... SonSon
Arama sonucu : 3342 madde; 3,289 - 3,296 arası.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

1. karel benim için tam bir hayal kırıklığı oldu dohol satınalmasından sonra...dohol satsın kareli kurtulalım....dohol kareli aldığından beri karelin borcununa borç katmaktan başka birşey yapmadı...kapalı kutu oldukları için ne oluyor ne bitiyor haberimiz yok....ben doholün kareli almasından hiç memnun değilim ilk günden beri bu güne kadar yanıltmadı...doholün vizyonu karele basamak atlatamadı bu ceo larla hiçbir yol katedemeyiz.

2. Bugünü de kırmızıda geçirdiğin için yazıklar olsun diyorum.
    Operatörler dünya kadar fatura kesip para alıyor bizden ama yeterli yatırım yapmıyor sonra da depremde ulaşamıyor kimse kimseye veri şu garibana bir kaç proje hem toparlasın kendini hem de iletişimde problem kalmasın yahu.
    Son düzenleme : bawer; 24-04-2025 saat: 18:18.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Dohol Karel'in borç almasına bankalara kefil oldu anlaşılan, nakit vermek yerine.

Ancak k/y yı iyi bilançolar vaadi ile kandırıp hisse satışının önünü açmak iş etiğine uymaz, kötü bir şirket kültürü oluşturur.Bu da Dohol'ün gelecekte hem organizasyon etkinliliğinde hem de müşteri ilişkilerinde zararına sebep olur.Unutmayalım ki söylenenler/yazılanlar internette kalıyor, kişiler hatırlıyor ve yararlı veya zararlı şekilde karşına çıkarılıyor.
    Son düzenleme : pej; 25-04-2025 saat: 17:44.

5.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Bugünü de kırmızıda geçirdiğin için yazıklar olsun diyorum.
    Operatörler dünya kadar fatura kesip para alıyor bizden ama yeterli yatırım yapmıyor sonra da depremde ulaşamıyor kimse kimseye veri şu garibana bir kaç proje hem toparlasın kendini hem de iletişimde problem kalmasın yahu.
    bawer ortak bizim kaderimizde hep beklemek mi var anlamadım...yanlış yönetim modeli demek karel demek sanırım....bu şirket katma değer üreten bir şirket ama bal vermeyen arı gibi bilanço geliyor kar yok boşa kürek çekiyorlar gibi durum ortaya çıkıyor ben bu durumu çözemiyorum nasıl iş anlamak güç...görende masa sandalye şirketi sanar...

6.  Alıntı Originally Posted by XTrader+ Yazıyı Oku
    bawer ortak bizim kaderimizde hep beklemek mi var anlamadım...yanlış yönetim modeli demek karel demek sanırım....bu şirket katma değer üreten bir şirket ama bal vermeyen arı gibi bilanço geliyor kar yok boşa kürek çekiyorlar gibi durum ortaya çıkıyor ben bu durumu çözemiyorum nasıl iş anlamak güç...görende masa sandalye şirketi sanar...
    Hep bu dönem bilanço düzeltebilir diye bekliyoruz ama hep hüsranla sonuçlanıyor hocam, mali tarafta bir şeyler düzelmeden hisse sürünmeye devam maalesef.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

7.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Hep bu dönem bilanço düzeltebilir diye bekliyoruz ama hep hüsranla sonuçlanıyor hocam, mali tarafta bir şeyler düzelmeden hisse sürünmeye devam maalesef.
    bir ışık görünmesi şart bu kafayla giderlerse düzelmez radikal değişiklik şart her anlamda..

8. Nisan 2024 tarihinde 15,39 TL fiyattan 4.000.000 lot
    Haziran 2024 tarihinde 15,30 TL fiyattan 4.000.000 lot
    Ekim 2024 tarihinde 9,65 TL fiyattan 8.000.000 lot
    Aralık 2024 tarihinde 10,40 fiyattan 12.000.000 lot"
    2024 yılı ilk ortak satışı 1. Yılını doldurdu.
    Başarılar ile geçen bir yıl.
    Sosyal meydanlarında hep böyle yazıyor.
    Peki başarı varsa fiyat neden yarıya indi?

Sayfa 412/418 İlkİlk ... 312362402410411412413414 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •