Sayfa 179/188 İlkİlk ... 79129169177178179180181 ... SonSon
Arama sonucu : 1498 madde; 1,425 - 1,432 arası.

Konu: AKSA Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by karbon33 Yazıyı Oku
    Ft-2 sanıyorum 13 üzerindeyken topukladı onun taktiği belli" pump and dump"
    Yakında kürkçü dükkanına geri döner, sekör veya şirket özelinde yeni gelişmeler bekleniyor, DowAksa payları, yeni halka arzlar ihtimali vs.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Yakında kürkçü dükkanına geri döner, sekör veya şirket özelinde yeni gelişmeler bekleniyor, DowAksa payları, yeni halka arzlar ihtimali vs.
    Beklentiler, temettü falan ama hissenin sırtı yerden kalkmıyor, insanın aklına hep aynı soru geliyor 13 lerden alım yapan Lodrik efendi 9-10 lardan niye alım yapmaz manidar değil mi?

3.  Alıntı Originally Posted by karbon33 Yazıyı Oku
    Beklentiler, temettü falan ama hissenin sırtı yerden kalkmıyor, insanın aklına hep aynı soru geliyor 13 lerden alım yapan Lodrik efendi 9-10 lardan niye alım yapmaz manidar değil mi?
    Bana da hiç mantıklı gelmiyor bu durum, tepeden alım yapar ama dipten yapmıyor.

4. Endeks ve hisseler yeşil, bir tek biz kırmızıyız, bilançoda sıkıntı olabilir mi acaba, sürekli satıyorlar, başını kaldıranıyor bir türlü.
    Kim satıyor paylaşan olursa seviniriz.

5. Bu tipe dönüşümden kaynaklı olabilir mi acaba, biraz yüklü bir rakam çünkü, tam da zamanını buldu bu da arkadaş.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1428674

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Bu tipe dönüşümden kaynaklı olabilir mi acaba, biraz yüklü bir rakam çünkü, tam da zamanını buldu bu da arkadaş.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1428674
    Bir yanlış anlaşılma olsa gerek.
    Yüklü dediğiniz; bu gün satsa 30 milyon TL edecek kadar bir hisse. Piyasanın dişinin kovuğuna bile gitmez.

7.  Alıntı Originally Posted by eva Yazıyı Oku
    Bir yanlış anlaşılma olsa gerek.
    Yüklü dediğiniz; bu gün satsa 30 milyon TL edecek kadar bir hisse. Piyasanın dişinin kovuğuna bile gitmez.
    Normal piyasada dediğiniz gibi 3 milyon mal fazla sayılmaz ama para girmeyen piyasa için fena değil, hisse hiç tepki vermediği gibi tek hanelere gelince başka sebep görmedim açıkçası.

8. Numara ayni

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Normal piyasada dediğiniz gibi 3 milyon mal fazla sayılmaz ama para girmeyen piyasa için fena değil, hisse hiç tepki vermediği gibi tek hanelere gelince başka sebep görmedim açıkçası.
    Lord Trick in numaralarını ezberledik artık.
    İyi polis kötü polisi oynuyorlar senelerdir teşkilatı kurmuş. Hazır piyasa uygunken, temettüyü de beklerken paraya ihtiyacı olacak birkaç KY daha düşürürsek mantığında olduklarını düşünüyorum. Hepsinin elinde başka isimler üzerinde borsaya intikal ettirilecek bir sürü hisse vardır.Ne oyunlar dönüyor Allah bilir.Temettü dağıtımı sonrası hisseyi yukarı götürürlerse hiç şaşmam. Sonra da in may sell and go away, teknelerine binip ver elini güney yaparlar. Enflasyonist ortam her daim sermayeye yaramıştır. Adamların sepetinde her daim yatırıma yönlendirilmemiş bir varlık hep var zaten. O yüzden Lord Trick hareketleri, hisse gidiyor diye sevimli gelip, adamı sempatik gösterse de hep aynı kaba bence.
    Ytd. şahsi göeüşlerimdir.

Sayfa 179/188 İlkİlk ... 79129169177178179180181 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •