Sayfa 611/611 İlkİlk ... 111511561601609610611
Arama sonucu : 4883 madde; 4,881 - 4,883 arası.

Konu: CMBTN - Çimbeton

1.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    sabah erken kalkmak lazım9.30a koymuşlar toplantıyı!
    Gündem maddeleri belli mi?

2. ÇİMBETON HAZIRBETON VE PREFABRİK YAPI ELEMANLARI
    SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
    2024 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI GÜNDEMİ

1- Açılış, Şirket Esas Sözleşmesi’nin 15. maddesi uyarınca Genel Kurul Başkanlığı’nın oluşturulması ve Genel Kurul Başkanlığı’na tutanak ve belgeleri imzalama yetkisinin verilmesi
    2- Yönetim Kurulu Raporu ve Bağımsız Dış Denetim Raporu’nun okunması görüşülmesi
    3- 2024 yılı bilanço, gelir tablosunun okunması, onaylanması konusunun görüşülerek karara bağlanması
    4- Yönetim Kurulu üyelerinin 2024 yılı hesap ve işlemlerinden dolayı aklanmalarının oya sunularak karara bağlanması
    5- 2024 yılı karı/zararı hakkında görüşme ve karar
    6- Şirket Yönetim Kurulu’nca 2025 mali hesap dönemi için tayin olunan bağımsız dış denetim şirketi ve bu şirketle yapılan bağımsız dış denetim sözleşmesinin onaylanması konusunda görüşme ve karar
    7- Yönetim Kurulu üye sayısının ve görev süresinin tespitiyle, görev yapmak üzere Yönetim Kurulu ve bağımsız üyelerinin seçimi
    8- Yönetim Kurulu üyelerinin huzur haklarının belirlenmesi
    9- Yönetim Kurulu üyelerine TTK. 395 ve 396. maddelerinde yazılı muameleleri yapabilmeleri için izin verilmesi ile ilgili görüşme ve karar
    10- 2024 yılı içinde yapılan bağış ve yardımlar konusunda bilgilendirme ve görüşme
    11- 2025 yılında yapılacak bağışlarla ilgili görüşme ve karar
    12- Şirket’in 3. kişilerin borcunu temin için verdiği teminatlarla ilgili bilgilendirme ve görüşme
    13- Dilekler, kapanış

 
    VEKALETNAME
    ÇİMBETON HAZIRBETON VE PREFABRİK YAPI ELEMANLARI
    SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

Çimbeton Hazırbeton ve Prefabrik Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin 25.04.2025 Cuma günü saat 09.30’da Işıklar Mahallesi Eski Kemalpaşa Caddesi Çimentaş Blok No:4B Bornova İzmir adresinde bulunan İzmir Çimento Fabrikası Türk Anonim Şirketi Çimentaş Genel Müdürlük Toplantı Salonunda yapılacak 2024 yılı Olağan Genel Kurul toplantısında aşağıda belirttiğim görüşler doğrultusunda beni temsile, oy vermeye, teklifte bulunmaya ve gerekli belgeleri imzalamaya yetkili olmak üzere aşağıda detaylı olarak tanıtılan .................................................. ............’yi vekil tayin ediyorum.
    Vekilin(*);
    Adı Soyadı/Ticaret Unvanı:
    TC Kimlik No/Vergi No, Ticaret Sicili ve Numarası ile MERSİS numarası:
    (*)Yabancı uyruklu vekiller için anılan bilgilerin varsa muadillerinin sunulması zorunludur.
    A) TEMSİL YETKİSİNİN KAPSAMI
    Aşağıda verilen 1 ve 2 numaralı bölümler için (a), (b) veya (c) şıklarından biri seçilerek temsil yetkisinin kapsamı belirlenmelidir.
    1.Genel Kurul Gündeminde Yer Alan Hususlar Hakkında;
    a) Vekil kendi görüşü doğrultusunda oy kullanmaya yetkilidir.
    b) Vekil ortaklık yönetiminin önerileri doğrultusunda oy kullanmaya yetkilidir.
    c) Vekil aşağıda tabloda belirtilen talimatlar doğrultusunda oy kullanmaya yetkilidir.
    Talimatlar:
    Pay sahibi tarafından (c) şıkkının seçilmesi durumunda, gündem maddesi özelinde talimatlar ilgili genel kurul gündem maddesinin karşısında verilen seçeneklerden birini işaretlemek (kabul veya red) ve red seçeneğinin seçilmesi durumunda varsa genel kurul tutanağına yazılması talep edilen muhalefet şerhini belirtilmek suretiyle verilir.
    Gündem Maddeleri (*) Kabul Red Muhalefet Şerhi
    1. Açılış, Şirket Esas Sözleşmesi’nin 15. maddesi uyarınca Genel Kurul Başkanlığı’nın oluşturulması ve Genel Kurul Başkanlığı’na tutanak ve belgeleri imzalama yetkisinin verilmesi
    2. Yönetim Kurulu Raporu ve Bağımsız Dış Denetim Raporu’nun okunması görüşülmesi
    3. 2024 yılı bilanço, gelir tablosunun okunması, onaylanması konusunun görüşülerek karara bağlanması
    4. Yönetim Kurulu üyelerinin 2024 yılı hesap ve işlemlerinden dolayı aklanmalarının oya sunularak karara bağlanması
    5. 2024 yılı karı/zararı hakkında görüşme ve karar
    6. Şirket Yönetim Kurulu’nca 2025 mali hesap dönemi için tayin olunan bağımsız dış denetim şirketi ve bu şirketle yapılan bağımsız dış denetim sözleşmesinin onaylanması konusunda görüşme ve karar
    7. Yönetim Kurulu üye sayısının ve görev süresinin tespitiyle, görev yapmak üzere Yönetim Kurulu ve bağımsız üyelerinin seçimi
    8. Yönetim Kurulu üyelerinin huzur haklarının belirlenmesi
    9. Yönetim Kurulu üyelerine TTK. 395 ve 396. maddelerinde yazılı muameleleri yapabilmeleri için izin verilmesi ile ilgili görüşme ve karar
    10. 2024 yılı içinde yapılan bağış ve yardımlar konusunda bilgilendirme ve görüşme
    11. 2025 yılında yapılacak bağışlarla ilgili görüşme ve karar
    12. Şirket’in 3. kişilerin borcunu temin için verdiği teminatlarla ilgili bilgilendirme ve görüşme
    13. Dilekler, kapanış
    (*) Genel Kurul gündeminde yer alan hususlar tek tek sıralanır. Azlığın ayrı bir karar taslağı varsa bu da vekaleten oy verilmesini teminen ayrıca belirtilir.
    2. Genel Kurul toplantısında ortaya çıkabilecek diğer konulara ve özellikle azlık haklarının kullanılmasına ilişkin özel talimat:
    a) Vekil kendi görüşü doğrultusunda oy kullanmaya yetkilidir.
    b) Vekil bu konularda temsile yetkili değildir.
    c) Vekil aşağıdaki özel talimatlar doğrultusunda oy kullanmaya yetkilidir.

ÖZEL TALİMATLAR; Varsa pay sahibi tarafından vekile verilecek özel talimatlar burada belirtilir.
    B) Pay sahibi aşağıdaki seçeneklerden birini seçerek vekilin temsil etmesini istediği payları belirtir.
    1. Aşağıda detayı belirtilen paylarımın vekil tarafından temsilini onaylıyorum.
    a) Tertip ve serisi:*
    b) Numarası/Grubu:**
    c) Adet-Nominal değeri:
    ç) Oyda imtiyazı olup olmadığı:
    d) Hamiline-Nama yazılı olduğu:*
    e) Pay sahibinin sahip olduğu toplam paylara/oy haklarına oranı:
    *Kayden İzlenen izlenen paylar için bu bilgiler talep edilmemektedir.
    **Kayden izlenen paylar için numara yerine varsa gruba ilişkin bilgiye yer verilecektir.
    2. Genel kurul gününden bir gün önce MKK tarafından hazırlanan genel kurula katılabilecek pay sahiplerine ilişkin listede yer alan paylarımın tümünün vekil tarafından temsilini onaylıyorum.

PAY SAHİBİNİN ADI SOYADI veya ÜNVANI(*)
    TC Kimlik No/Vergi No, Ticaret Sicili ve Numarası ile MERSİS numarası:
    Adresi:
    (*)Yabancı uyruklu pay sahipleri için anılan bilgilerin varsa muadillerinin sunulması zorunludur.
    İMZASI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,599
    Düşeni kıranı dişini kıran anlayanlar var gibi hareket ediyor!
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Sayfa 611/611 İlkİlk ... 111511561601609610611

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •