Tüm Dostların mübârek Ramazan Bayramı 'nı en içten dileklerimle kutlarım...![]()
Sağlık ve mutluluk içerisinde sevdiklerinizle birlikte bayram tadında bir Bayram geçirmelerinizi temenni eder; büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öperim... Nice bayramlara inşaAllah...
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
hayret bi şey.!!!! kimsede yok mu bu kıyat yaw ?
Türkiye ve uluslararası düzeyde geçerli liman işletmeciliği standartlarına uygun olarak yapılandırılmış, tahmil-tahliye, yükleme-boşaltma, antrepo ve depolama hizmetlerini çevresel sorumluluk bilinciyle yürüten, yıllık 7,5 milyon ton operasyonel kapasiteye ve 43.215 m² gümrüklü depolama alanına sahip bulunan ve Şirketimizin %99,81 oranla bağlı ortaklığı konumunda olan İDÇ Liman İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu'nca yapılan değerlendirmeler sonucunda;
24/04/2025 tarihinde (Bugün), İDÇ Liman İşletmeleri A.Ş. şirket paylarının halka arz edilmesine karar verilmiş ve halka arz süreci kapsamında Şirket Esas Sözleşmesi'nin Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili mevzuat hükümlerine uygun hale getirilmesi amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'na ön izin başvurusu gönderilmiştir.
Halka arz süreci ile ilgili gelişmeler kamuoyu ve yatırımcılar ile ayrıca paylaşılacaktır.
Yer İmleri