Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Onu alıp, sonra da 18.500'ü de alıp buralardan uzaklaşmalı ki bir daha bulaşmasın her kim satıyorsa yoksa 2 lira aşağıdan alıp tahtayı sömürmeye devam eder, tahtacının kendisi değildir umarım.![]()
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Midasın kulakları eşek kulakları![]()
Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Kayıtlı sermaye tavanini 10.000.000 dan 600.000.000 çıkardığı hafta piyasada sadece 4.600.000 lot varken Citibank takasinda olan 1.000.000 lot mali Bofa aracılığıyla satan bir tahtaci olamaz...ordan tahmin ediyoruz...iyi haber geleceğini bildiği için citibank 2-3 ay kadar mal topladı biz tam hareket başladı dedik adam topladığı tüm malı ve fazlasını 2 haftada kustu...bunlar sanayici olamamış otopark işleten kafa...yatırımcıyla düşman bu zihniyet...adam kapasite artırmış ama kap atmıyor soruyoruz bir bakalım diyorlar...cimere şikayet etsen aynı kalıp cümleyi cevap olarak gönderiyorlar...
5 yıldır hissedeyim nasıl bir patrona denk geldik halen anlamış değilim.Adam Tek seferde %900 bedelsiz yerine %300 ve %150 vererek bedelsizi hiç etti.10 tl ye ithal ettiği gübreyi 7 liraya satıp bilançoda zarar yazıyor,Yönetim giderleri kendinden 20 kat büyük şirketlerden daha fazla,olumlu bir haberi zorla bildiriyor yada bildirmiyor.Çöp parasına gelen hisseyi geri alımda yapmıyor.beklemelten başka çaremiz yok ne yapalım.Kardeşi ile birbirlerine düşmelerine çok sevindim,beter olsunlar,kaytum atanır inşallah.zamnında bu hisse yerine tezek,hayvan pisliği alsaydım keşke.Tek olumlu yönü temettüsü.Temettün batsın şirketin batsın limanın çöksün sayın gencer O ki bu kadar düşmansın ky ye ,neden halka arz ettin hisseyi?suçumuz günahımız ne ? sağlam hisse iyi hisse dedik girdik ne bilelim böyle bir insan olduğunu kalbini okuyamazdik ki.Enflasyon karşısında çöp ettin paramızı ne yapalım nere gidelim.
Yer İmleri