Limanın yen iş hali
23106RN0DA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Limanın yen iş hali
23106RN0DA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben bilmiyorum, patronu tanımam iddia eden sizsiniz. Daha öncede belirttim; 2 senedir katıldığım genel kurullarda edindiğim izlenimim ve yaptığım araştırmalarda, Ahmet Bey in iyi veya kötü (bence iyi) işini yaptığı, şirketi en kötü şartlarda bile karlı olarak çalıştırdığı, hatta yapılan yatırımlara rağmen gayet makul sayılacak oranda düzenli temettü dağıttığını, iddia edildiğinin tam tersi şirket ve hisseleri üzerinden spekülasyona izin vermediğine inancımdan dolayı yatırımımı yaptım ve zaman zaman oranımı azaltıp çoğaltsam da paylarımı tutuyorum. Herkes istediği ve inandığı gibi hareket edebilir tabi ama temcit pilavı gibi hep aynı mazeretlere sığınmak ta benim yatırımcı anlayışıma biraz ters düşüyor. İnanmadığım veya güvenimin sarsıldığı bir şirket hisselerini de elimde tutmakta ısrar etmem zararına da olsa.
Liman uzadıysa kayıtlı da 600.000.000 olduysa temettüden sonra bir sermaye artışı yapar mı ki![]()
Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Tahtadaki rezillikler, şirketin ve hisseninin değerinden çok uzak olması ister istemez okları kıymetli patrona yönlendiriyor ama aynı yönetim limanı 100'er metre büyütme işine yüklendi binbir zorluğu aşarak istediğini yaptırdı, temettü konusunda da duyarlı, tek isteğimiz tahtasına sahip çıkması ve de şirketin gerçek değerine ulaşmasını sağlaması, ilave 100 metrenin bile hiç kıymeti olmaz mı arkadaş.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Bu resimde benden olsun. Sol üst köşede işaretli yer Batı Liman. Batıçim bu limanı 2025 yılı içinde halka arz etmeyi planlıyor ve bunu 2024 yılı aralık ayında KAP'a bildirdi.
İki limanı siz kıyaslayın. Batıliman halka arzı gerçekleşirse Ege'nin değeri ne olur ? Lİmanın arkasında konteynırların olduğu tüm alanlar Ege Gübre'ye ait. Bu nedenlede bu pastayı biz küçük yatırımcılara yedirmemek için herşeyi yapıyorlar gibi duruyor.
Yer İmleri