Sayfa 898/905 İlkİlk ... 398798848888896897898899900 ... SonSon
Arama sonucu : 7234 madde; 7,177 - 7,184 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

Limanın yen iş hali

23106RN0DA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    Böylesine değerli potansiyeli olan bir şirketi bezdirme politikası içinde saçma sapan hareketler çeken ya ahmak ya da patron bozuntusu olabilir. Buna istinaden dedim. Peki siz nerden biliyorsunuz patron bozuntusu olmadığını?
    Ben bilmiyorum, patronu tanımam iddia eden sizsiniz. Daha öncede belirttim; 2 senedir katıldığım genel kurullarda edindiğim izlenimim ve yaptığım araştırmalarda, Ahmet Bey in iyi veya kötü (bence iyi) işini yaptığı, şirketi en kötü şartlarda bile karlı olarak çalıştırdığı, hatta yapılan yatırımlara rağmen gayet makul sayılacak oranda düzenli temettü dağıttığını, iddia edildiğinin tam tersi şirket ve hisseleri üzerinden spekülasyona izin vermediğine inancımdan dolayı yatırımımı yaptım ve zaman zaman oranımı azaltıp çoğaltsam da paylarımı tutuyorum. Herkes istediği ve inandığı gibi hareket edebilir tabi ama temcit pilavı gibi hep aynı mazeretlere sığınmak ta benim yatırımcı anlayışıma biraz ters düşüyor. İnanmadığım veya güvenimin sarsıldığı bir şirket hisselerini de elimde tutmakta ısrar etmem zararına da olsa.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,654
    Liman uzadıysa kayıtlı da 600.000.000 olduysa temettüden sonra bir sermaye artışı yapar mı ki
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Liman uzadıysa kayıtlı da 600.000.000 olduysa temettüden sonra bir sermaye artışı yapar mı ki
    Bence mümkün, bu sene olmazsa da seneye olabilir. Ama yönetim bilir

40. sıra ile listelerde boy göstermiş... malsız çulsuz izlemede..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

6. Tahtadaki rezillikler, şirketin ve hisseninin değerinden çok uzak olması ister istemez okları kıymetli patrona yönlendiriyor ama aynı yönetim limanı 100'er metre büyütme işine yüklendi binbir zorluğu aşarak istediğini yaptırdı, temettü konusunda da duyarlı, tek isteğimiz tahtasına sahip çıkması ve de şirketin gerçek değerine ulaşmasını sağlaması, ilave 100 metrenin bile hiç kıymeti olmaz mı arkadaş.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

7.  Alıntı Originally Posted by aslanselim Yazıyı Oku
    Limanın yen iÅŸ hali

23106RN0DA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bu resimde benden olsun. Sol üst köşede işaretli yer Batı Liman. Batıçim bu limanı 2025 yılı içinde halka arz etmeyi planlıyor ve bunu 2024 yılı aralık ayında KAP'a bildirdi.
    İki limanı siz kıyaslayın. Batıliman halka arzı gerçekleşirse Ege'nin değeri ne olur ? Lİmanın arkasında konteynırların olduğu tüm alanlar Ege Gübre'ye ait. Bu nedenlede bu pastayı biz küçük yatırımcılara yedirmemek için herşeyi yapıyorlar gibi duruyor.
    Attached Images Attached Images

8.  Alıntı Originally Posted by hoca1998 Yazıyı Oku
    Bu resimde benden olsun. Sol üst köşede işaretli yer Batı Liman. Batıçim bu limanı 2025 yılı içinde halka arz etmeyi planlıyor ve bunu 2024 yılı aralık ayında KAP'a bildirdi.
    İki limanı siz kıyaslayın. Batıliman halka arzı gerçekleşirse Ege2nin değeri ne olur ?
    Bizimkini biraz daha uzatırsalar uçak pistine döner, gerçek değerinden uzak görkemli bir limanımız var, yeni yatırımlar da tamamlandı, para basıp temettü dağıtmaya devam etsin yeter. bize.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Sayfa 898/905 İlkİlk ... 398798848888896897898899900 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •