Sayfa 174/214 İlkİlk ... 74124164172173174175176184 ... SonSon
Arama sonucu : 1709 madde; 1,385 - 1,392 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,111
     Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    bulamiiikkkk....BASABAS KAPA DIYOR....

hasstir ipne diyip....TILIFONU kapiyorum cakos.....senin graflara guveniyorum....beni kiskirtip duruyorsun....

basima bi is gelirse....GUTMU GUMASTASIN.....ooooaaaaa gore....ha ha ha
    Yaniii ne diyelim ;)
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

bak....EKIP OLARAK CALISTIK....ve basardik....PARALARI ALIP TUYECEGIZ.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,111
     Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    bak....EKIP OLARAK CALISTIK....ve basardik....PARALARI ALIP TUYECEGIZ.
    Kaç gün tatil.

Alıntı Originally Posted by carkos Yazıyı Oku
    Kaç gün tatil.
    KARAR VEREMEDIM....haziran vadeyi gormem ilazim....FIRSAT GORURSEM....birlikte calisacagiz....yenice nerede lem....onun bedduasi sart....EVLIYA GAVAT.

Alıntı Originally Posted by steve_harris Yazıyı Oku
    Timur`a buyuk Turk yakistirmasi olmadi agabey. Timur doneminde 17.5 milyon insan oldugu tahmin ediliyor.

O zamanki dunya nufusunun 5% inin tek basina olumunden sorumlu bu zat.

Vakti zamaninda da kalabalik olan Hindistan ve Cin'i cikarirsan olenlerin orani 20-30% mertebesinde.

Bugun akli basinda. tarihini iyi bilen istedigin Ozbek veya Turkmene sor.

Kocaman topraklarda yasiyorsunuz, neden nufusunuz sadece 5 milyon 10 milyon sadece de, cevaplari Timur olacaktir.

Senin Timur'a sempati duyman dinsel veya mezhepsel olabilir.

Benim Timur'a nefret duymam ise basli basina Turk Dunyasini darmadagan eden, soyunu kurutan bir sahsiyet olmasindan.

1400 yilinda 17.5 milyon insan. bu insanlarin cogu turk, ozbek, kipcak, tatar,

bu soysuz olmasaydi 17.5 milyon insan 600 yilda kac milyon olurdu????
    degerli dostum....

buyuk turk....TIMUR....hakkinda yazilmis tarihi....osmanli ve araplar yazmistir....osmanli yenildigi ucun....araplar ise....agir dayak yedikleri ucun YANLIDIRLAR......

TIMUR....araplara dusmandir....200 yil boyunca turkleri oldurdukleri ve kolelestirdikleri ucun....bu KOLE turkler....MISIRDA kolemenler yani memluklular devletini kurmuslardir....TIMUR....turklerin toplu intikamini araplardan almistir....dedesi HULAGU HAN....tanrim.....ya beni yaratmasaydin.....yada araplari demistir...700 yilindan 900 yilina kadar....TURKLER ARAPLARCA KATLEDILMISLERDIR HEP....

osmanli....balkanlara yerlesmistir....fekaat orada kimseyi musluman etmedigi gibi....TURKCEYIDE ANA DIL yapmamistir....bugun balkanlar yok.....

TIMUR....hindistana girmis....BEREKETLI TOPRAKLARA....bugun ardinda PAKISTANI....bengaldesi....ve hindistandaki 500 milyon muslumani birakmistir....MUGAL imparatorlugu 1500 lu yillarda....osmanlidan ekonomik olarak iki kat buyuk bir devletti...baslarinda TIMUR un soyu vardi....bana gore....turk tarihine verdigi tek zarar....rusyada kurulu olan ALTINORDA turk devleti ile olan savasidir....bundada kabahatin cogu TOKTAMIS HAN dadir....bu savasla altinordu devleti zayiflamis....RUSLAR GUCLENMISTIR....

TIMUR....cok tartisilan....BUYUK BIR TURKTUR.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,111
    ............

7. Normalde bu kadar satışa eki 3 olmalıydık

Bi iş var bunda

Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Normalde bu kadar satışa eki 3 olmalıydık

Bi iş var bunda
    VADE SONU.....vadelileri denklestiriyor....hem kaartlarda....hemde VIOP ta....BOYLE OLUR ANCAK....sert hareketler yarin tuncer....

BOYLE OLACAK DEDIM....9500 DE....

BAK....OYLE OLUYOR....9300 DEYIZ....AZ KALDI....

keyboard testing software online
    Son düzenleme : kuzu; 28-04-2025 saat: 19:13.

Sayfa 174/214 İlkİlk ... 74124164172173174175176184 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •