Konya Kağıt AŞ'nin İzmir'deki yatırım projesi için ÇED olumlu kararı alındı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından duyuruldu.
Konya Kağıt AŞ'nin İzmir'deki yatırım projesi için ÇED olumlu kararı alındı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından duyuruldu.
yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.
Şirket, mevcut 683.200.000 TL ödenmiş sermayesini dört katına çıkararak 2.732.800.000 TL olarak belirlenen yeni Kayıtlı Sermaye Tavanı’na ulaşmak için ilgili başvuruyu gerçekleştirdi. Yönetim Kurulu’nun 14 Mart 2025 tarihli ve 2025/04 sayılı kararı doğrultusunda, Esas Sözleşme Tadili için SPK onayı talep edildi.
ucuz kalmış pek çok alanda yatırımı olan büyüme hissesi.defter değerinin yarısında işlem görüyor.borç oranı düşük.
T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile yüklenici firma Bağlı Ortaklığımız Komyapı İnşaat A.Ş arasında imzalanan (Eskişehir İli Odunpazarı İlçesi 3 Etap 1035 Konut, 1'er Adet İlköğretim Okulu, Ortaöğretim Okulu ve Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi) 729.960.000,00 TL tutarlı yapım işi sözleşmesinin tamamlanması süreciyle ilgili olarak hak sahiplerine konut teslimatları başlamış olup, 2025'in ilk yarısında teslimatların tamamlanması beklenmektedir.
Yer İmleri